sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Testissä Maybelline Express Remover

Olette pyytäneet testiä tästä tuotteesta ja joku aika sitten ostinkin tämän kaupasta kokeiluun. Hinta oli mielestäni tosi kallis, noin 8 euroa.


Maybelline Express Remover lupaa poistaa kynsilakat yhdellä pyöräytyksellä. Ideana on purkin sisällä oleva vaahtomuovi jossa on runsaasti kynsilakanpoistoainetta. Kynsi dipataan sinne, pyöräytetään ja lakat ovat poissa! Noinkohan toimii, epäileväinen luonne kun olen...


Kokeilin tätä Deborah Lippmanin Polka Dots And Moonbeams glitterlakan kanssa. Lakka itsessään kyllä lähtee yhdellä pyöräytyksellä mutta glitter jää. Sormea saa uittaa ja hangata vaahtomuovia vasten. Tätä kun jaksaa aikansa tehdä niin kyllä se lakka lähtee...viimeistelin kyllä poistot vielä normaalilla kynsilakanpoistoaineella koska ei tämä kaikkea poistanut.


Kokosin nyt vähän plussaa ja miinusta...

+ Toimii cremelakan kanssa.
+ Siisti ja helppo käyttää matkalla.
+ Tälläisen pystyy varmaan itse kehittelemään tai lisäämään kynsilakanpoistoainetta kun tämä alkaa hyytymään.
+ Valtaosalle väestä nopea tapa poistaa kynsilakat. Laiskoille ainakin :)

- Ei kannata heilua tämän kanssa parkettilattian kyllä, saattaa ruikkia yli.
- Hinta!!! Ja miten pitkään tämä kestää?
- Voimakas haju aiheuttaa migreenin koska jää tuoksumaan kynsiin.


Oletteko kokeilleet kyseistä tuotetta?


 ^Yhden pyöräytyksen taktiikalla :)

20 kommenttia

 1. Luulisi myös, että pidemmän päälle eri lakkojen värit tarttuisivat siihen vaahtomuoviin ja siten ympärin sormia sekä tuskin kynsinauhatkaan tykkäävät hyvää dippailusta..toki itse olen niin skeptinen etten ole uskaltanutkaan kokeilla ko. tuotetta

  VastaaPoista
 2. Multa jää kyllä ostamatta, jos noin paljon haisee :( Saan migreenin helposti voimakkaista hajuista, osa lakoistakin on rajoilla esim. Kleancomorin lakat, että saako migreenin vai ei.. Taitaa lidlin lakanpoistoaine olla tehokkainta ja halvinta :)

  VastaaPoista
 3. Itse kokeilin BIKBOKin versiota tästä tuotteesta. Hintaa oli puolet vähemmän, mutta on ainakin tähän mennessä poistanut kaikki lakat - paitsi ihan reunoista, joihin tuppaa jäämään lakkaa, vaikka kuinka heiluttelisi. Hajukaan ei ole kauhean kamala :)

  www.nymfimaatti.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. samaa mieltä vaikka ensin meinasinki tuota ostaa...:/

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Kynsinauhat ei kyllä tykkää jos enemmän liottaa sormia tässä :/

  <3: Mulle tämä aiheutti viime lauantaina migreenin joka kesti sunnuntaihin. Jäi niin pahasti haisemaan
  käsiin.

  Nymfimaatti: Kuulostaa hyvältä :)

  Runotyttö: Näin tätä eilen Sokkarin Emotionissa melkein 10 e hintaan!

  VastaaPoista
 6. Oon ostanut Dependin vastaavan ja oon tykännyt ihan hulluna! Hintakin siinä 6 euron pintaan. Tuo on kyllä pelastanut glitterlakkojen poiston.

  VastaaPoista
 7. Anna: Ai Dependilläkin on...se vois olla hyvä :) pääsispä Kicksiin joskus!

  VastaaPoista
 8. Ostin tuon uteliaisuuttani noin kuukausi sitten ja olen kyllä tykännyt. Glitterit nyt on ainainen pain in the ass, mutta muut lakat lähtee tosi näppärästi. Haju on kieltämättä iso miinus.

  VastaaPoista
 9. Laura: Nyt en ole kokeillut tätä uudestaan. Haju oli kyllä niin tymäkkä että pidetään nyt vähän taukoa ;) onneksi aine ei haihdu, kiitos tiiviin kierrettävän pullonsuun :)

  VastaaPoista
 10. Juu.. kaapista löytyy. Oli jossain Löytiksessä tarjouksessa 5.90, niin raskin ostaa. Ei todellakaan toimi glitterilakan kanssa.. ja nopeammin saa värilakankin pois perinteisin keinoin. Mutta Kun normaalioloissa pidän kynsillä vain cesarshopin kovettajaa, joka pitää parin päivän välein uusia, niin sen poistamiseen tuo käy. Ei tartte tunti tolkulla sormiaan asetonissa liottaa :P

  VastaaPoista
 11. Anonyymi: Jos sulla on vain kovettajaa niin sehän kyllä lähtee parissa sekunnissa pois :)

  VastaaPoista
 12. Multa löytyy Dependin versio, ja säästää kyllä hermoja glitterlakan kanssa. Joutuu hetken kyllä odottelemaan ja liottelemaan sormea, mutta voittaa vanulappujen (puhumattakaan folioista, huokaus) kanssa pelaamisen. Kynsilakanpoistoaine iholla ei varmaan kauhean hyvää tee, mutta ihmettelen kyllä aina kommentteja tähän liittyen, kun en ymmärrä miten lakat saa poistettua vanulapullakaan ilman että poistoainetta menee kynsinauhoille? Tämä tyhmä ei ymmärrä.. :D

  VastaaPoista
 13. Juille: Kyllä se kynsilakanpoistoaine aina kuivattaa, piti sitten liuottaa tai ei :)

  VastaaPoista
 14. Kätevämpi purkki on Lindlestä ostamani Ceanin asetooniton jossa pumpuli painetaan korkin alla olevaan pumppuun, aine nousee pumpuliin helposti. Ei tarvii pulloa kallistella. Vastaa Maybellinen vihreää poistoainetta.

  VastaaPoista
 15. Mä oon taas tykännyt kovastikin glitterlakkojen kanssa tästä tuotteesta, pyörittelen kyllä vähän enemmän kuin yhden kerran, sitten varovasti rapsuttelen glitterkökköjä pois ja sitten taas uusi pyöräytys (: tavallisten lakkojen kanssa käytän sitten ihan normaalia poistoainetta.

  VastaaPoista
 16. milipili: Kuulostaa hyvältä :)

  Anonyymi: Kyllä tosiaan pitää pyöräyttää enemmän kuin yhden kerran ja liuottaa tosi pitkään jos tällä meinasi glitterit saada pois :)

  VastaaPoista
 17. Jos sitä sormea pitää painaa vähän aikaa sitä vaahtomuovia vasten niin alkaa glitteritkin lähteä. Toisaalta jos pyöräyttää kerran tai kaks ja glitterit jää kynnelle, ne on jo niin pehmentyneitä et ne voi poistaa appelsiinipuu tikulla varovasti raaputtanalla.

  VastaaPoista
 18. Ite ostin tykkään paljon, vaikka ei se yhden pyöräytyksen taktiikka toimi vaan pitää pari kolme kertaa pyöräyttää :) Etenkin glitterlakoissa, mutta itseänikin vaivaa se että kuinka pitkää se kestää ja toimisiko se jos sen täyttäisi uudelleen?

  VastaaPoista
 19. Itse ostin kanssa, ja kokeilen hyvinkin skeptisenä. Mulla poisti jopa glitterlakat, mutta ainut ongelma on se hirveä haju mikä jää sormiin. Koitin sitä pestä pois monella eri saippuallakin, mutta mikään ei sitä vie pois. Päänsärky tulee, eli jääpä se hyllylle seisomaan :/

  VastaaPoista
 20. Ellu: Tein juuri noin ja vähän hankasin sitä glitteriä vaahtomuovia vasten :)

  Jutta: Kyllä mä luulisin että voi täyttää uudestaan. Se pitää kokeilla :)

  Meguli: Joo, ei se lähtenyt pesulla. Ehkä ollaan niin herkkiä että haistetaan se kamala haju niin pitkään...

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥