sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Pretty Little Heartbreaker

Seche kynsilakat ovat uutuuksia CesarsShopista. Myös minulle ne ovat ihan uusia, en ole ikinä kokeillut Sechen kynsilakkoja tai ylipäätään lukenut niistä mistään mitään kokemuksia.
Aloitan siis kokemukseni ihanasti nimetystä Pretty Little Heartbreaker lakasta.Mietin ensin onko tämä liian lämmin vaaleanpunainen ja tykkäänkö tästä. Mutta ei epäilystäkään, rakastuin jo ensilevityksellä!Harja on tosi hyvä, samanlainen kuin Dry Fast Top Coatissa. Lakka levittyy todella siististi, tasaisesti ja raidoitta. Koostumus on erilainen, en ole nyt vähään aikaan tälläiseen törmännyt. Paksua ja pigmenttistä. Mutta silti todella siististi levittyvää. Kaksi kerrosta riittää peittävään lopputulokseen, myös kuivumisnopeus on hyvä.Päällyslakkana Inm Looks Wet Top Coatia, tätäkin myy CesarsShop, tässä linkki. Looks Wet on väriltään vähän vaaleanpunaista, voisi näyttää että se heijastuu Sechen lakasta ;) arvostelen myöhemmin tätä tuotetta kunhan käytän usemman kerran. Hyvältä kuitenkin vaikuttaa!Tässä myös linkki tähän vaaleanpunaiseen ihanuuteen. Seche lakkojen hinta on 16 e. Hinta-laatusuhteessa hyvältä vaikuttaa!

Tänään on muutenkin kiva päivä. Viemme ensimmäisen muuttokuorman uuteen kotiimme. En ole hirveästi tästä asiasta täällä höpötellyt mutta entinen asunto on myyty. Ja uusi löytynyt. Kaupat molemmista on vielä virallisesti tekemättä. 

Olen niin rakastunut uuteen kotiin. Elämä tulee muuttumaan aika totaalisesti mutta se ei tule vaikuttamaan blogiin. Jatkan ihan kuten ennenkin. Mutta kerron myöhemmin lisää. Kuvien kera! Kunhan kaikki on 100% varmaa.

9 kommenttia

 1. Onnea uuteen kotiin! Se on aina ihana tunne varsinkin jos pääsee muuttamaan sellaiseen asuntoon josta haaveilee. :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis vaaleanpunainen ♥

  Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä muuttoon :) Mä menen huomenna irtisanomaan asunnon ja ennen juhannusta olisi meillä toiveena muuttaa. Tosin keittiön kohdalla on edelleen vaan ammottava aukko :D Saas nähdä kuinka käy ja ollaanko kodittomia kesäkuun lopussa ;)

  VastaaPoista
 3. Voi itku tän lakan nimi on ihana<3 Samoin väri !

  VastaaPoista
 4. Belegwen: Kiitos! Tämä on omakotitalo ihanine pihoineen josta olen aina haaveillut :)

  Katri: Kiitos :)

  Ria: Voi ei, tosi paljon tsemppiä teille! Projekti on hermoja vaativa mutta kyllä se hyvin menee :)

  Lady Narcissa: Niin on :)

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen asuntoon ja lakka on kivansävyinen!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥