keskiviikko 22. toukokuuta 2013

OPI Couture Minniet Cesarilla!

CesarsShop laajentaa jatkuvasti valikoimaansa ja uutuutena OPI Couture De Minnie kokoelman kynsilakat. Sain lakat esiteltäväksi. Ensin näette pelkät pullo- ja kiekkokuvat. Viikonloppuna ehdin keskittyä lakkailuun.

Jotenkin ihan huippua että OPI lakkoja saa nyt täältäkin. Kun ei tuo nettitilaus ulkomailta ole enää niin helppoa..Cesarilla OPI:t maksavat 14,80 e.
Eikä uutuudet loppuneet tähän. Essie Bridal kokoelma ihastuttaa keväisen hempeillä  väreillä..tai oikeastaan voi puhua jo ihan kesästä! Ihanaa!Jos jäit kaipaamaan Neon värejä niin Cesarilta löytyy myös Essien ja China Glazen neon kokoelmat! Molempien kokoelmien lakat maksavat 10 e joten hinnoittelu on kohtuullinen.

Ja olkaamme ylpeitä suomalaisesta Cesarista, ollaan muuten ajoissa uutuuskokoelmissa, ei näitä kaikkia ole vielä ulkomaisissa kaupoissakaan ;)

13 kommenttia

 1. Magazine cover mouse meni heti tilaukseen!

  VastaaPoista
 2. Moi, pystyisikö blogin tekstiväriä vaihtamaan? Ihan mahdoton lukea noin pienikontrastista tekstiä vähän huonommilla silmillä :/

  VastaaPoista
 3. Iluna: Arvaa mitä. Se on Liquid Sand lakka. Ja minä tykkään siitä! Siinä on ihanaa kultaista glitteriä. Eka hiekkalakka josta tykkään oikeasti ;)

  Anonyymi: Mielestäni valkea on nyt ainut väri joka erottuu taustasta? Jos laitan tekstin suuremmaksi niin se näyttää lapselliselta jotenkin.

  Voitteko antaa enemmän mielipidettä jos on hankala lukea, ainakaan kukaan muu ei ole sanonut asiasta. Mielelläni korjaan jos näin on.

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä blogin teksti näkyy ihan hyvin, mutta mulla on kyllä hyvä näkö. Postausten teksti näkyy ainakin mun koneella tuommoisena harmahtavana, ei valkoisena. Ei sillä, että siinä mitään vikaa on.

  Mutta niin, ihan kivan näköisiä lakkoja, ainakin tuo glitteri ja hempeän vaaleanpunaiset. Ei mun mielestä kuitenkaan mitään niin erikoista, että pitäisi välttämättä saada omiin kokoelmiin. :)

  VastaaPoista
 5. OOh ja lääh ja sitä rataa =)

  Kummasti molempien kokoelmien vaaleanpunaiset ovat kiinnostavimpia, mikäs lady musta on tulossa?

  VastaaPoista
 6. voi tuska... pitikö mennä klikkaamaan tuota China Glaze linkkiä :D nyt ihastuin ainakin tuohon vaaleansinisee.. ja varmaan heti pariin muuhunkin... on melkein pakko laittaa kesäkuussa tilaukseen :D tai ehkä ensi viikolla..:DD ! kiitos vaan xd

  VastaaPoista
 7. Yue: Kiva kuulla, harmaa saattaa lähempänä kuin ihan valkea, oikeassa olet :) minustakin tuntui että en tarvitse tälläisiä ja en olisi välttämättä itse ostanut omasta aloitteesta. Ehkä kun olisi swatcheja nähnyt ja ihkutuksia lukenut niin perinteiset siinä olisi käynyt kuitenkin...

  milipili: Varmaan yhtä "lady" kuin minusta :DD ei mutta Minnien vaaleanpunainen on erikoisempi, mulla ei sellaista ollut eikä heti tule samista mieleen.

  Runotyttö: Ole hyvä :D

  VastaaPoista
 8. APUA! Pakko tilata osa noista kotiin! Ihania värejä ja pikkuisen halvempaan hintaan mistä muualta

  VastaaPoista
 9. ihania lakkoja! Montako kerrosta tos kiekolla on noita ? Onks noi kuinka peittäviä? :)

  VastaaPoista
 10. Riika: Mun mielestä kiva että ovat halvempia kuin Sokoksella tai muissa kaupoissa :)

  tanza: Ovat peittäviä, yksikään ei ole lirumaista. Jos OPIa tarkoitat, niitä kaikkia 2 kerrosta. Essien kahta tummaa 2 kerrosta, Essien vaaleita 3 kerrosta vaan niissäkin 2 jo peittää :)

  VastaaPoista
 11. Ooh! Onko noissa Essien Bridal-kokoelman lakoissa se leveä suomisuti?

  VastaaPoista
 12. Tasmis: Kiva kuulla :)

  Papu: Ei vaan ulkomainen suti :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥