maanantai 27. toukokuuta 2013

OPI Couture De Minnie Collection Swatches

Tämän vuoden Minnie Mouse kokoelma kantaa nimeä Couture De Minnie. Kokoelmasta löydät 5 eri sävyä ja useamman erilaisen koostumuksen. Lakat on saatu CesarsShopista jossa kokoelmaa myydään 14,80 e hintaan. Minilakka setin saat alle parilla kympillä! 
Tässä linkki lakkoihin. Klikkailut eivät hyödytä minua mitenkään.
Chic From Ears To Tail
Ihana vaalea bubblegum pinkki. Lakassa on todella hentoa hopeista shimmeriä. 3 kerrosta takaa peittävän lopputuloksen.A Definite Moust-Have
Lämmin korallinen punainen. 2 kerrosta. Todella hyvä koostumus, tästä OPI on niin suosittu.  Seassa hentoa hopeista shimmeriä.Innie Minnie Mightie Bow
Punainen lakka jossa kultaista shimmeriä. Erittäin laadukas ja siististi levittyvä koostumus. 2 kerrosta. Täydellisyyttä pullossa punaisten lakkojen ystäville. Magazine Cover Mouse
Ensimmäinen Liquid Sand lakka johon tykästyin. On niin klassisen kaunis punainen ja kultainen sekä pinkki glitter antavat lakkaan jotain sähäkkyyttä. 
2 kerrosta. Anna kerrosten kuivaa rauhassa. Älä käytä päällyslakkaa.Minnie Style
Mielestäni tällä lakalla on niin osuva ja ihana nimi! Lakan pohjaväri on läpikuultava ja tässä punaisia ja valkeita pyöreitä glittereitä sekä neliön muotoisia valkeita glittereitä. 
Todella ihana, ihan Minnin näköinen lakka. 2 kerrosta Chic From Ears To Tail lakan päällä.

Mitä minä ajattelen kokoelmasta? Hyvä teema, lakat ovat kuin tehtyjä siihen paitsi niinhän ne ovatkin :D mutta tarkoitan sitä että teema pyörii punaisen värin ympärillä kuten aiempikin. 
Minua miellytti eniten lakkojen laatu. Punaisten sanotaan peittävän jo yhdellä kerroksella ja se kyllä onnistuu tarkalta lakkaajalta. Itse laitan vaan varmuuden vuoksi 2. 
Hyvä veto ottaa mukaan muodikas Liquid Sand lakka. Jopa minä tykkäsin siitä :)

Muistutan vielä että Minnie lakkoja on rajattu määrä Cesarissa. 
Mitä piditte Minnie kokoelmasta, joko olette ostokset tehneet?

16 kommenttia

 1. Vielä en ole hankkinut, mutta pakko kai se on ;) En vaan osaa päättää setin ja ison Magazine Cover Mousien välillä, apua.

  VastaaPoista
 2. Juille: Ota molemmat :) tai sitten vain minisetti, siinä saisi monta eri lakkaa.

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo Minnie Style:)
  -J-

  VastaaPoista
 4. Tämä kokoelma ei sytytä minua, joten en varmaan osta yhtään lakkaa tästä kokoelmasta.

  VastaaPoista
 5. J: Se kyllä on :)

  Nunnu: Ehkä seuraava kokoelma on mieluisampi :)

  VastaaPoista
 6. Tää toimii muhun! Tuo Minni-teema saa mun innostumaan. :D Tekisi mieli ostaa se setti, mutta nyt on rahatilanne niin tiukka, että täytyy varmaan jättää tilaamatta.

  VastaaPoista
 7. ^Joskus harmittaa kun tekisi mieli ostaa jotain mutta ei ole vara. Sitten vähän säästää ja ilahduttaa itseään kivalla hankinnalla :)

  VastaaPoista
 8. Ohhoh! O_o Sulla on erilainen Minnie Style kuin mulla - ja useimmilla muilla, ilmeisesti. Mulla ei ole neliöitä tuossa lakassa, ainoastaan hexejä. Harmi, noi neliöt ois ihania!

  VastaaPoista
 9. Papu: Täh, miten se on mahdollista, onko tekijältä unohtunut laittaa neliö glittereitä :D minusta neliöitä on vähemmän kuin normi glitteriä ja niitä saa vähän kalastella, mutta kauniimpi lakka sellaisena kuin yliampuvana glitterinä.

  VastaaPoista
 10. Kylläpäs on nyt pinkkiä! Ekan haluaa hän.

  VastaaPoista
 11. Minulla blogisi näyttää tältä ja lukeminen on vaikeaa.
  http://aijaa.com/YQjoLv
  Käyttöjärjestelmänä OS X ja selaimena tuorein Firefox.

  VastaaPoista
 12. Ano: En saa linkkiä kännyllä auki, mitä siinä on? Mun koneella ja kännyllä kaikki näyttää oikealta, en tiedä miten vikaa korjata. Voiko vika olla siellä, ei ole muut sanoneet.

  VastaaPoista
 13. Tuosssa anonyymin linkissä on ruutukaappaus tästä blogista, ja siinä ei ilmeisesti lataudu ollenkaan tämä harmaa taustaväri tekstille, vaan tekstin pohjaväri on tuo hento vaaleanpunainen, jota on reunoissa noiden nyörien vieressä. Teksti ei juurikaan erotu taustasta :/

  VastaaPoista
 14. ^Katsoin nyt omalta koneelta ja niinpä onkin. Mutta en tiedä miten asiaa muuttaisin...

  VastaaPoista
 15. Kun laitoin minkä värin tai taustan tahansa niin on aina joku jolle se ei kelpaa...ja edelleen omalla kännyllä ja koneella kaikki on ok.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥