sunnuntai 5. toukokuuta 2013

La Paz-Itively Hot ( matte )

Liki 3 vuotta sitten olen tällä lakannut viimeksi :) vähän sekoitti ja koostumus on kuin uusi!



Lakkana tänään OPI matta La Paz-Itively Hot.



Jänskä lakka jota käytän mielelläni pitkästä aikaa. Taitaa olla ainut mattalakkani vai olikohan mulla näistä vielä joku...ehkä voisi tarkastaa ja lakata silläkin!
Mattapintaisen lakan kanssa EI laiteta aluslakkaa mutta mulla on geelilakkaus alla. Siististi levittyi. Kannattaa myös välttää käsivoiteen käyttöä, muuten mattapinta menee satiinimaiseksi. Päällyslakkaa ei laiteta, ymmärrettävästi se pilaa efektin.



Pysyvyys on surkea, ekana päivänä lohkeilee. Siksi en käytä mattalakkaa ikinä töissä ettei satu kynsille mitään vahinkoja. Mutta siisti tämä kyllä on, joskus sain kommentteja "jännä pinta tuossa lakassa" ja että "huomaa heti ettei ole normaali lakka". 



19 kommenttia

 1. Kiva lakka :).
  Mut ei kai se geelilakkauksen päältä pitäisi päivässä vielä lohkeilla? Geelin päällähän lakka pysyy hyvänä päiviä, mitä nyt kärkikulumaa tietysti tulee aika nopeasti...

  VastaaPoista
 2. Eli nyt selvisi miksi ihmeessä uudet mattalakkani rupesivat halkeilemaan vähän samaan tapaan, kuin graffitilakat. Kun alla oli normi geelilakkaus, ne levittyivät tasaisesti, seuraavalla kerralla, kun laitoin aluslakan, ne hyppivät ja halkeilivat miten sattuu..
  Kiitos tästä tiedosta. =)

  VastaaPoista
 3. Hempsu: Kiitos :)

  Sannu: Kyllä mulla lohkeilee kärjistä jo ekana päivänä, ei pysy lakat geelin kanssa välttämättä normaalia pidempään. Mutta minulla johtuu ihan työstä, jos on ihan normisti niin kyllä silloin pysyy paremmin :)

  LC: Kiitos :)

  RagDoll: Ole hyvä, kokeilemalla selviää mikä toimii mitenkin ;)


  VastaaPoista
 4. Kysyin kerran että miten saat pidettyä sun kynnet niin kestävinä,ettei ne halkeile tai mene poikki ja sanoit syyksi geelilakkauksen, mutta jos ei omista mitään geelilakkoja niin oisko sulla jotain vinkkejä miten saisi kynnet pidettyä vahvoina ja kestävinä ilman mitään geelilakkaa ?:)

  VastaaPoista
 5. Vauh! Tää on jotenkin todella upea! Hmmmmmm. Tästä tuli mieleen miltähän näyttäis Kinky In Helsinki matattuna? Pitää ehkä kokeilla :D

  VastaaPoista
 6. ääks, pakko ettiä hei ebaysta tuota lakkaa!!! I-H-A-N-A!! vaikka onkin jo tullut hommattua MUUTAMA pinkkilakka niin tuo on pakko saada!

  VastaaPoista
 7. Oi miten ihana!! Harmi ettei ole pysyvyyttä, olisin muuten yrittänyt metsästää jostakin.

  Blondi kysymys; parantaako geelaus siis kynsilakan kestoa? Blongi jatkokysymys; parantaako oman kynnen geelaus itse kynnen kestävyyttä? Vielä kolmas blondikysymys; voiko oman kynnen geelaus vahingoittaa sitä?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Hyvä aluslakka, säännöllinen öljyäminen, lasiviila. Kynnet eivät myöskään ole työkalut :)

  Alcyone: Varmasti näyttäisi hyvältä :)

  Suvinen: Kiitos :)

  Tiiiiia: Tämä on upea :)

  Mohn: Geelilakkaus ei vahingoita kynttä, tietty ehjän pinnan päällä lakka pysyy paremmin kuin esim.lohkeilevan kynnen päällä. Ja geelaus suojaa kynttä iskuilta :)

  Kannattaa lukea geelilakkaus listaukset ja kommentit :)

  milipili: Kiitti :)

  VastaaPoista
 9. oi vauksivauu mikä väri! siis aivan ihana!

  VastaaPoista
 10. Minen kyllä ymärrä sitä, kun OPIa aina hehkutetaan ja silti saa kuulla (muutenkin kuin omasta kokemuksesta), että sen pysyvyys on yleensä huono. Höh. Tietysti varmaan on poikkeuksia, mutta kyseistä merkki en enää osta. Hmpf.
  Ostin Tallinnasta pari China Glazen herkkua viime viikolla. Sielläkin oli OPIa tarjolla, vähän eri hinnoissa kuin täällä. :/

  VastaaPoista
 11. Saara: Kiitos :)

  Tasmis: Minä pidän Opia parhaana merkkinä. Johtuu ihan omasta työstä ettei lakka pysy, oli merkki mikä tahansa :) ihana olis päästä Tallinnaan!

  VastaaPoista
 12. Teen pohjatyöt ja muut todella huolellisesti. Mutta, käytän kynsiä (jotka ovat omat, ei -rakenne) jatkuvasti, joten tärvääntyvätkin nopeasti. :)
  Noh, vaihtuupa väri usein!

  VastaaPoista
 13. ^Mulla sama juttu, teen geelilakkauksen huolella ja muuten koko lakkaushomman mutta joutuu kastelemaan käsiä/tekemään käsillä niin ei lakat jaksa pysyä..

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥