keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Golden Rose meikkejä

Innostuin muuten tosissaan näistä Golden Rosen luomiväripaleteista jotka esittelin tässä. Meni tosi monta päivää etten muilla meikannutkaan ;) kuvia otin tottakai että voin esitellä meikit teille.


Paleteissa on kuiva koostumus jota kannattaa laittaa aplikaattorilla. Yleensä levitin värin kuivana aplikaattorilla luomelle, varjostuksissa käytin MAC siveltimiä mutta niissäkin väri on levitetty kuivana. Ainoastaan Smoky Eyes meikissä käytin tumminta väriä kosteana, hyvin toimi! Voi laittaa ihan miten itse tykkää.
Olin vähän skeptinen pysyvyyden suhteen mutta aivan kevyesti pysyivät aamusta iltaan pohjustajan kanssa, ei tullut yhtään kurttuja luomille.


Smoky Eyes look paletilla 02. Luomella hopeaa, varjostuksessa mustaa ja kulmaluulla pieni hipaus vaaleanpunaista. Paletin musta rajauksessa, pohjustus UDPP + Gosh Love That Platinum, ripsiväri Dior Iconic Overcurl.
Violet Eyes paletilla 06. Sunnuntain meikki jossa käytin vaaleanpunaista ja violettia. Laitoin luomella myös malvan sävyä. Kulmaluulla häivytys Wet´n´Wild Creme Brulee.
 Urban Decay 24/7 Zero rajauksessa, pohjustus UDPP + Gosh Love That Violet, ripsiväri Dior Iconic Overcurl. Brown Look paletilla 03. Ihastuin tähän palettiin ihan eniten! Mielestäni tämä on vähiten hohtavin/metallisin. Tässä käytin paletin kaikkia sävyjä.
Urban Decay 24/7 Whiskey rajauksessa, pohjustus UDPP + Clinique Soft Heather, ripsiväri Dior Iconic Overcurl. Kulmaluu Wettis Creme Brulee.Neutral Look ruskealla paletilla. Muut vermeet samat :) tässä meikissä käytin alarivin kahta sävyä. Todella ihana meikki johon toin "sitä jotain" laittamalla ihan kulmien alle vähän kultaista väriä.Ja poskilla käytin poskipunakuulia. Niitä ei tarvitse todellakaan pelätä, lopputulos on erittäin luonnollinen ja kaunis. Huulilla kiiltoa nro 56. Kiillosta tykkään paljon koska olen etsinyt tälläistä todella shimmeristä kimaltavaa kiiltoa. Kimalteet eivät tunnu huulilla ärsyttävästi. Kiilto ei kyllä pysy kovin pitkään mutta ei ainakaan minua haittaa, näitä tulen ostamaan useampaa sävyä koska ovat niin edullisia.


Mikä meikeistä tai paleteista ihastutti eniten? Joko olette hankkineet Golden Rosen luomivärejä?

9 kommenttia

 1. Neutral look rules, again. :)
  Vaikka olenkin värien ystävä, kyllä tuo ruskea sopii sinulle hienosti!

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Kommentoin vähän aiheen sivusta, mutta haluaisko joku vaihtaa Liv-boxin toukokuun tuotteita ?? Itse haluaisin vaihtaa pois irtoripset sekä Ciaten koboltinsinisen (power dressing) kynsilakan. Tilalle toivoisin antiage-tuotteen.

  VastaaPoista
 3. Luulisi ehkä, että mä vastaisin automaattisesti violetti, mutta tällä kertaa tykkäsin eniten tuosta ruskeilla sävyillä tehdystä meikistä. Kaunis banaanivarjostus! Lisäksi kiilto ja poskarikuulat näyttää hyviltä.

  VastaaPoista
 4. Tasmis: Kiitoksia :)

  Luna: Toivottavasti joku haluaa tehdä vaihtareita. Mä haluisin sen kynsiöljyn :)

  Martina: Kiitoksia :)

  VastaaPoista
 5. Voi vitsi, noi Golden Rosen luomivärit oli mun ihan ykköslemppareita joskus 15-kesäsenä :D Erityisesti ruskee paletti! Tosi kiva et niitä saa taas, pitääkin käydä ostamassa. Ite vaan muistelisin sillon aikoinaan ne ostettuani että olis maksanut jonkun 4€/kpl!

  VastaaPoista
 6. Jena: Voisko olla? Aikamoinen hinnannousu jos pitää paikkaansa :)
  Mä muistelen että ostin Tallinnasta joskus tuollaisen ruskean paletin, tiedä vaikka ihan samanlainen ollut. Mutta hintaa en muista yhtään.

  VastaaPoista
 7. Tuo brownlook, tarviikin miettiä josko sellaisen hankkisi..

  Mä oon jo pari vuotta metsästäny puuterikuulia, mutta en mistään löydä? Eihän niitten tuotantoa ole lopetettu, eihän?
  Osaatko sanoa että mistä niitä löytäisi..?

  VastaaPoista
 8. Petta: Golden Roselta nyt ainakin, Yves Rocherilla on tällä hetkellä kesälookissa, Avonilla ja Oriflamella myöskin. Dermosililla myös mutta ne on aika tummat, itse en tykännyt.

  VastaaPoista
 9. Ihania meikkejä varsin vaatimattoman näköisistä paleteista. Mut ei se näkö vaan ma..eiku..=)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥