tiistai 28. toukokuuta 2013

Essie Bridal 2013 Collection Swatches

Tämän kevään Essie Wedding kokoelmasta löytyy 4 sävyä. Kaikilla on hauskat teeman mukaiset nimet. Olen saanut lakat CesarsShopista josta niitä saa ostettua 10 e hintaan. Tästä klikkaamalla löydät kokoelman


Enemmittä puheitta tutustutaan jokaiseen lakkaan tarkemmin.


Using My Maiden Name
Tumma periwinkle violetti. Tässä on violetti hentoinen shimmer. 2 kerrosta, peittävyys hyvä ja nopea kuivumaan. Melko tyypillinen Essie koostumus.


My Better Half
Vaaleanpunainen neutraalin värinen lakka. 2 kerrosta. Lopputulos on jäinen jota korostaa lakassa oleva hento shimmer. Meet Me At The Altar
Vaalea hento pastelli lila. 2 kerrosta. Levittyy vaivatta kynnelle. Neutraali väri joka sopii hyvin monelle.No Baggage Please
Vaaleanpunainen maitomainen koostumus joka peittää kahdella kerroksella. Klassinen valinta joka tyyliin.

Mitä ajatuksia kokoelma herätti? Itse pidin kaikista lakoista värien puolesta. Nudet ovat aina käytännöllisiä eikä niihin oikeastaan kyllästy koskaan. Jos näitä laittaa vain yhden kerroksen niin lopputulos on luonnollinen. 
Sini-violetti ja pinkki olivat kivoja värejä myöskin. Minulla ei ole montaa frost lakkaa Essieltä joten pinkki oli kiva poikkeus siinä. Sini-violetti on väriltään kaunis ja varmasti vaihtelee väriään ihonväristä riippuen. Lakan shimmer tekee siitä eloisamman.
Essien laatu on niin tasainen että en nyt muista onko huteja tullut vastaan. Ei tullut nytkään.

Nämä lakat maksavat 10 e Cesarilla joten olevat halvempia kuin kaupassa. Näissä on ulkomaalainen suti eli se vanha Essie, ei sellainen pyöreä Suomi suti.

8 kommenttia

 1. Tää on kyllä jokseenkin viehättävä kokoelma, joista Bridal Name on jo onneksi tulossa itselleni mutta myös muut houkuttelevat ko-vas-ti. Johtuneeko sitten aina niin suloisesta hääteemasta ja sopivan pienestä kokoelmasta että kerrankin tekisi mieli hommata kaikki. :)

  VastaaPoista
 2. E-S: 4 lakan kokoelma on kyllä juuri sopiva. Itseä miellyttää aina hyvä Essie laatu ja joka vuodenaikaan sopivat värit :)

  VastaaPoista
 3. Niinpä! Ja mullahan menee jo näköjään sanatkin sekaisin, kun Bridal Namellä tarkoitin tuota (Using My) Maiden Namea :D

  VastaaPoista
 4. Nuo kaksi viimeistä! Ihan taivaallisia!

  VastaaPoista
 5. E-S: Ei se mitään, minä sekoilen myös ;)

  karoliina: Niin on :)

  milipili: Tarvitset ;)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥