tiistai 21. toukokuuta 2013

Dragon

Charming Nails sai uuden yhteistyökumppanin joka on suomalainen verkkokauppa Adenina. Valikoimissa löytyy kaikkea kynsiin liittyvää, itse mainitsen mielenkiintoisimpina Orlyn lakat sekä A England lakat.

A England lakoista valitsin esiteltäväksi Dragon sävyn. A England lakkapullon koko on 11 ml.  Suti on sellainen "perus" eli toimii varmasti monen mallisilla kynsillä. Dragon levittyy todella siististi ja kuivuu nopeasti. Tästä koostumuksesta jäi "perus" vaikutelma. Tuttu ja turvallinen merkki ( varmaankin ) jolla ei epäonnistu. En ole merkistä kuullut yhtään huonoa, pelkästään hyvää.

Dragonia 2 kerrosta. Väri sopii varmasti hyvin sekä kylmälle että lämpimälle iholle. Vihreä jossa havaittavissa oliivi-kultaa. Tekee hologrammia mutta sitä saa vähän houkutella esiin auringossa. Kuvaus "Scattered holo" taitaa ilmaista tätä lakkaa hyvin. Pysyy normaalisti, parin päivän päästä lohkeili kärjistä mutta muistakaa että mulla ei lakat pysy kuten normaaleilla ihmisillä. Harrastan niin paljon käsillä tekemistä ja nyhräämistä ;)
Tästä ensimmäisestä A England lakastani jäi hyvä fiilis. Peruslakan ja tämän erottaa kuitenkin uniikeilla sävyillä. A Englannilla on tosi paljon erikoisia, himoittuja ja haluttuja sävyjä. Itseä himottaa Saint Gerorge ja Avalon jotka hankin heti kun on muutto ohi. Aika moni taitaa tykätä She Walks In Beauty sävystä, minulla sitä ei ole.Tässä linkki lakkaan, lakan hinta on 13,90 e.

7 kommenttia

 1. Upea väri! Jotenkin sellainen ei_tavis, tummahko vihreä glitterillä. :)

  VastaaPoista
 2. toi nimi on kyllä niin nappiin! ihania sävyjä kyllä merkiltä löytyy

  VastaaPoista
 3. Tasmis: No ei niin, tämä on upea :)

  rose86: Jossain vaiheessa tilaan varmasti jotain sävyjä lisää :)

  VastaaPoista
 4. iha epäreiluu laittaa tämmösii tänne, heti taas löysin paljon tarpeellista ja puuttuvaa tavaraa :D

  mut oikeesti aikast ihana väri, kuten moni muukin noist, kävin jo kuolaamas niitä :P

  VastaaPoista
 5. pussipiru: Se on jännä juttu. Minäkään en tarvitse enää yhtään kynsilakkaa. Silti huomaan tarvitsevani lisää A Englannin lakkoja...

  VastaaPoista
 6. Uuu, vähän siistiä tuo A England-juttu!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥