torstai 16. toukokuuta 2013

Abyss

Voi kun tämä lakka ei halua olla oikeanvärinen kuvissa! Ei väkisin...mutta uskokaa minua kun sanon sen olevan vähän erikoinen vihreä. Olen huono kuvailemaan mutta yritän.

En ole vihreiden lakkojen fani mutta kyllä niitä käyttää satunnaisesti. Lähinnä tähän vuodenaikaan tai jouluna tiettyjä vihreitä. Tämä ei ole ainakaan liian jouluinen. Tämä taittaa vähän turkoosiin, pullossa enemmän kuin kynsillä. 

Kyllä tämä on sellainen merellinen vihreä. Ja sävyn nimi oli Abyss. Tulee mieleen Abyss-Syvyys, oletteko katsoneet? Lakkaa 2 kerrosta. Tyypillinen, tuttu ja turvallinen Color Club creme koostumus, eli helppokäyttöinen lakka kyseessä.


Koska vihreä ei ole minun värini niin tahdoin jotain maustetta lakkaukseen. Vihreä ei saa pompata liikaa silmille joten laimensin sitä valkeilla leimauksissa. Sammakko CesarsShopin laatasta ja kukat jostain vanhasta Fauxnad laatasta.


Oletko hankkinut kyseisen lakan? Mitä pidät tälläisestä vihreästä?


Jos ihastuit Abyss sävyyn niin lakkaa myy CesarsShop, tässä linkki. Jos ihastuit mutta tahtoisit mieluummin minipullon niin tämän linkin takaa löytyy minilakkasetti jossa monta muutakin ihanaa väriä Kaleidoscope kokoelmasta ;)

7 kommenttia

 1. Vitsit miten mielettömän värinen lakka! Jäi vähän vaivaamaan että no miltäs se nyt sitten ihan luonnossa näyttää kun se on kuvissakin noin huikea.. Ei sais kyllä ostaa enää yhtään lisää lakkoja :)

  VastaaPoista
 2. hei millähän sais öljypohjaisen kynsilakan poistoaineen poistettua leimauslaatoista, hyviä vinkkejä ?:)

  VastaaPoista
 3. Lucy: Luonnossa hieno! On hankala kuvailla kun ei ole enää tätä kynsillä. Kevyesti melkein kuukauden laahaa jäljessä nämä minun jotkut postaukset :D tämä on sellainen merellinen turkoosi-vihreä. Ei tule heti mieleen tismalleen samanlaista :)

  mimmu: Pyyhit vaikka Miramen kynsilakanpoistoaineella tai jollain tavallisella sen öljyn siitä pois, pitäis lähtee :)

  VastaaPoista
 4. Itelle ku noi vihreet ja turkoosit lakat on pieni pakkomielle, nii näyttää tosi upeelta. Leimauksetki sopii tosi hyvin :)

  Tuntuu et ite eniten huomiota kiinnittää just noi vihertävät ja turkoosit lakat, vaikka niit olis varmaa iha tarpeeks jo :P

  VastaaPoista
 5. pussipiru: Minä tykkään enemmän sinipohjaisista turkooseista mutta on tämäkin todella ihana :)

  VastaaPoista
 6. Ihana lakka!!! Söpöt leimaukset♥

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥