perjantai 5. huhtikuuta 2013

Play Date Vol.II

Kynsilleni pääsi taas kerran Essie Play Date joka on kyllä yksi parhaista violeteista. Todella, todella kaunis karkkiväri. Jos kaikki kynsilakkasävyt olisivat näin ihania niin ei kyllä ikinä osaisi päättää mitä käyttää!

Essietä 2 kerrosta, ei tämän koostumuksessa ole kyllä mitään moitittavaa, ei kupli eikä raidoitu.

Ensin meinasin lakata pelkästään tällä ja leimata jotain päälle. Mutta innostuin tekemään liukuvärjäystä pitkästä aikaa! Vaaleana lilana lakkana Orly Lollipop ja valkea Orly French Tip. Leimauksessa musta Konad lakka, Bundle Monster laatat BM-307 ja BM-306. Päällyslakka Konad Top Coat. 
Luulin että Nail It! lehteä myydään vain Hki Stockkalla. Onneksi keksin stalkkeroida Lehtipisteen sivulta ja kaverini vinkistä onko tätä muualla kuin Sokoksella. Tuosta linkistä löytyy siis oman kaupungin myyntipaikat. 

Kävin lehden ostamassa ja ihan hyvältä vaikuttaa! Pitää vain muistaa kytätä milloin uusi lehti ilmestyy ja olla heti ostamassa. Ainakin itse näin myyntipisteessä vain 2 lehteä.Joko olette tutustuneet Nail It lehteen?

14 kommenttia

 1. Hitsin vitsi. Tarttee saada toi lehti!

  VastaaPoista
 2. Selailin lehden läpi kaupassa, mutta jätin hyllyyn koska sisältö oli minusta aika tylsä. Paljon mainoksia ja vähän inspiraatiota. Ehkä annan mahdollisuuden seuraavalle numerolle.

  VastaaPoista
 3. paljon maksoi? harmi vaim ettei ole suomeksi:(

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat noi kynnet! Ihan mun tyyliset :)

  VastaaPoista
 5. Mäkin kävin tuon ostamassa, mutta en ole ehtinyt vielä selata läpi. Uusi lehti on ilmeisesti juuri ilmestynyt Amerikassa, joten varmaan tovi menee ennenkuin se tänne ilmestyy.

  VastaaPoista
 6. Ai hitsi. Tuo lehti pitää kyllä jostain saada näppeihin. Vihdoinkin saadaan jotain kynsiin painottuvaa lehteä.

  VastaaPoista
 7. En ole lehdestä kuullutkaan ,kiva täytyy ainaki selailla jos näkee ja ihanat kynnet

  VastaaPoista
 8. Ihanat lakkaukset! :) Ja tuo lehti vaikuttaa hyvältä ensisilmäyksellä, voisin kipaista myös hakemassa :)

  VastaaPoista
 9. Tiia Minttu: Mulle tuli sama tunne!

  Johanna/Kiisseli: Se ongelma näissä aina on että sisältävät paljon mainoksia. Mutta toisaalta niillähän se lehti kustannetaan :)

  Katri: Jotain 8 e :)

  Lavender Charlotte: Kiitti :)

  Ria: En minäkään ole kuin selannut äkkiä :)

  Yue: Niinpä! Minähän tilasin sitä Nails Magazine jonkun vuoden mutta tympiinnyin. Tämä on toisaalta helpompi kun saa ostettua kaupasta.

  eekku: Käy ihmeessä vilkaisemassa, kiitos :)

  Dreamer: Toivottavasti niitä on!

  VastaaPoista
 10. Ihana lakkaus. Muutenkin on naisten (uk, us) lehtiin ilmestyneet erikseen kynsiosiot , eivät enää meikkien sekaan jää.

  VastaaPoista
 11. hihi mä kävin kans tänää ostamassa ton lehden :D

  VastaaPoista
 12. milipili: Muita ulkomaisia lehtiä en lue mutta hyvä että ovat petranneet :) mulle tulee MeNaiset ja välillä on kiva kun siinäkin on niitä kynsijuttuja :)

  Looren: :D

  VastaaPoista
 13. Oli pakko katsoa että saako tuota tilattua ulkomailta ja löysin tiedon että vuoden tilaus (6 lehteä) maksais n.25€. Ei enää ollenkaan pahan hintanen minun mielestä!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥