sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Not In This Galaxy

Not In This Galaxy on toinen ostokseni China Glazen Hologram kokoelmasta.Aika siisti koralli-pinkki. Väri on aika lämmin, miksihän tämänkin menin tilaamaan...tiedän sen että ensin tykkään mutta myöhemmin saattaa tulla se fiilis ettei tämä sovikaan minulle...Ovatko nämä holokuvat nyt ihan ok? Lakkaa 2 kerrosta, paksu koostumus mutta ihan nopsasti kuivui.12 kommenttia

 1. Tosi kaunis lakka <3 Mietin vain ku sanoit joskus että sinulla on geelit, ei siis tippejä vaan pelkkää geeliä kynnen päällä (ainakin niin olen ymmärtänyt :D). Niin kun kuitenkin tiedät näistä asioista enemmän kuin minä, niin miten saisin vaan ohuen vahvistusgeelin kynsiin, jonkin läpinäkyvän geelilakan, mikä vain auttaisi kynsiäni kasvamaan pitkäksi, koska ke ovat todella hauraat. Tietysti uv-uunin tarvisin, mutta geeleistä en tiedä vielä yhtään mitään.

  VastaaPoista
 2. ^Mulla on kynnellä geelilakkaus vahvistamassa omaa kynttä. Tuntuu että kynnet on todella hauraat ja kuivat! Käytin Color Clubin geelejä mutta Satu Cesarilta suositteli Cesarin omia geelilakkoja jotka ovat kuulema parempia kuin CC:t.
  Tarvitset Base coatin, jonkun vaalean geelilakan ja Top Coatin. Pidän kynnellä koko ajan vaaleaa geelilakkaa, sen päälle lakkaan normilakalla, koristelen, Konadoin jne. vaaleita lakkoja joilla kynnelle saa luonnollisen värit ovat ainakin Sugarmommy Cesars geelilakoista. Nythän nuo Color Clubin geelilakat on hyvässä alessa joten kannattaa tsekata nekin.

  http://www.cesarsshop.fi/uvgeelilakka-cesars-geelilakat-c-212_289.html

  Näissä postauksissa aiheesta:

  http://charmingnails.blogspot.fi/search/label/Geelilakkaus

  Mun omat kynnet on myös käppyrät, ne alkavat kääntyilemään kärjistä. Efektin huomaa esim. näistä:

  http://charmingnails.blogspot.fi/2013/03/omat-paasiaiskynnet.html

  Geelilakkaus auttaa tuohon ongelmaan. Kuten tämän päivän holokynsissä geelilakkaus on alla niin kynnet ei käpristy! Sillä tavalla geelilakkaus suojaa myöskin :)

  VastaaPoista
 3. Aika jännä väri, ehkä just siksi että on LÄMMIN koralli-pinkki. Mutta hieno, vaikkei ehkä mun(kaan) väri :))

  VastaaPoista
 4. Minulla on kynnet tosi huonossa kunnossa, ovat lohkeilleet ja murtuvat todella helposti. Käytän jo ennestään Trindin Nail Balsamia, Rimmelin vahvistavaa pohjalakkaa, syön Piimaxia ja olen vähentänyt kynsien lakkaamista, mutta kynsien kunto huononee edelleen. Olisiko sinulla jotain kikkakakkosta ongelmaani?

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis ja jotenkin sellanen hillitty holo. Tästä mä tykkään :)

  VastaaPoista
 6. eekku: On ihan kiva :)

  Martina: Erikoinen on :)

  Anni P: Kynsiöljyn käyttö ja hyvä aluslakka. Mun mielestä Rimmelit ja Trindit ei oikein toimi, Poshe Nail Treatment ja NailTek II parempia :)

  Satu: Mä tykkään enemmän niistä jotka tekee oikean holon :)

  VastaaPoista
 7. Mä mietin pitkään näiden kanssa, mutta sittenkin päädyin mieluummin ostamaan Color Clubin holoja, on ne vaan näyttävempiä sävyjensä kanssa. Tulossa on Angel Kiss, Kismet, Beyond ja Cosmic Fate (tästä vikasta en ole varma, on ehkä liian lämmin sävy, mutta on sen verran hieno kuitenkin ja holo tekee siitä käyttökelpoisen joka tapauksessa, oon alkanut rikkoa tätä sääntöä, ettei mitkään lämpimät sävyt sovi kylmäsävyiselle :D Ei ehkä sovi, mutta käytän silti, tarkempi oon luomivärien kanssa ja jos tuo Cosmic Fate tökkii joka kynnessä niin laitan muuten mustaksi ja nimettömät tuolla niin sopii.)

  VastaaPoista
 8. Chaos: Kynsilakoissa saatan käyttää lämpimiä silloin tälläin :) kyllä meikissäkin aina joskus. Riippuu sävystä. Vaan kyllä ne CC holot on hienompia! Uskallaan sanoa että Cosmic Fate sopii sulle koska ei se mullakaan tökkinyt yhtään ihoa vasten :)

  VastaaPoista
 9. Jeap, eiköhän se Cosmic Fate sovi, tuun vaikka sitten raportoimaan :) Tosin siihen saattaa mennä tovi, kun tilaan sen vasta loppukuusta toisen lakan kanssa ja pitää lakkailla muillakin lakoilla, mutta kuitenkin :D
  Mä pitkään luulin, ettei oranssit sovi yhtään ja ei kaikki sovikaan, mutta Color Clubin Sparkle and Soar ja China Glazen Riveting sopii, ainakin kesällä, onneksi ne on mehukkaita oransseja :) Muuten ei oranssi mene mulle, ei poskipunissa eikä huulimeikissä, mun kasvot muuttuu todella kummallisen sävyiseksi. Tosin ei haittane mua, koska mulle riittänee nuo pari oranssia kynsilakkaa :p

  Mä en malttais odottaa mun uusia lakkojani! (Kaikkien lakkafriikkien ongelma.)

  VastaaPoista
 10. Tosi kauniit taas kerran! Kuten Satu sanoi ylempänä, ihanan hillityt :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥