torstai 25. huhtikuuta 2013

Moon Rendezvous

Seuraavana uusista Deborah Lippmann lakoistani väri Moon Rendezvous.

Pakko tunnustaa että ensin en nähnyt tässä oikeastaan mitään. Harmaa, se on vain harmaa...pakko kuitenkin pyörtää puheeni koska tämä on itseasiassa aika hyvä harmaa!

Ensinnäkin koostumuksesta huomaan tämän olevan hyvälaatuinen lakka. Tälläinen ohut shimmer koostumus metallivärissä on hyvin helposti kaljuuntuva tapaus. Jos ette ymmärrä mitä tarkoitan kaljuuntumisella niin sitä kun levittäessä jää vaaleampia kohtia eli lakka ei levity tasaisesti tai sivellin pyyhkii väriä mennessään. 

Moon Rendezvous levittyikin erittäin siististi ja peitti heti. Koostumus on ohut mutta silti todella siististi käyttäytyvä! Mulla on ollut tälläisiä metallin harmaita ja osa on ollut pettymyksiä. Siksi osaan nykyään erottaa laatulakan hetkessä.Eli peittävyys ja siisti lopputulos saadaan kahdella kerroksella. Kerrosten kuivumisaika on nopea eikä lakka jää pinnasta nahkeaksi. Pinnassa ei näy yhtään siveltimen vetoja vaikka se on tyypillistä metalliväreissä. Olin tosi yllättynyt pinnasta, huomaa että lakka on ohutta ja laadukasta. Pinta on niin cool että jaksoin sitä ihastella pitkään!

Väri on vaalea harmaa, se taittaa vähän sinertävään. Lakassa on tosi kylmä fiilis ja tämä sopiikin parhaiten kylmää ihoa vasten.  Erittäin hieno harmaa, näytti tylsältä mutta eipä ollutkaan sellainen!Laitoin kaveriksi Water Decals tarrat jotka on tilattu Chez-Delaneyltä.

Moon Rendezvous lakka on saatu Loveit.fi kaupasta. Tarjous -20% kaikista kynsilakoista on voimassa 30.4 asti.

Jos ihastuit lakkaan niin tässä on suora linkki siihen. 16,81 e alennuksessa, normaalisti 19,78 e.

4 kommenttia

  1. Ihanat kynnet :)
    Miulla tulee tästä lakasta mieleen Color Clubin Lumin-icecent, osaatko sanoa onko ne lähelläkään toisia? :)

    VastaaPoista
  2. Nanne: Lumin on ehkä vielä jäisempi ja kylmempi. Tämä on vähän pehmeämpi :)

    VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥