sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

I´m Not Edible

Innostuitteko uusista Deborah Lippmann Staccoto kokoelman glittereistä? Nämä eivät ole perinteisiä glittereitä vaan vähän hauskempia ja erikoisempia.

I´m Not Edible on maitomainen vaaleanpunainen jossa on pieniä mustia hexagon glittereitä. 2 kerrosta. Levittyy maitomaisen lakan tapaan. Kuivuu nopeasti.


Ilman päällyslakkaa pinta on röpelö mutta ei tartu vaatteisiin kiinni. Päällyslakalla saa nätimmän kiillon, ilman on satiinipintainen.


Erityisen kaunista lakassa on se miten osa glittereitä peittyy lakan alle joten pinta on elävämpi eikä liian pilkkutautinen. Tykkäänkö lakasta? Kyllä, todella paljon. Erikoinen lakka! Kokoelmassa on myös vaalea ja minttu väri saatavilla. Vaaleasta postaus myöhemmin.

Tässä linkki Edibleen!Mitäs muuta? Ai niin, eilen FB:n puolella jo paljastinkin mitä tuli tehtyä :) tulin ostaneeksi uuden Diorin viisikon, tosi pitkästä aikaa! Hankin uuden kokoelman Blue Lagoon viisikon. Tämä on hohtava, ei matta mutta ei niin ällöttävän hohtava kuin Iridescent paletit.
Vähän huono swatch, vasemman puolen värit eivät ole noin huonoja vaan kuva on tärähtänyt...hyvä pigmentti, en olisi muuten ostanut. Mutta make up kuvia myöhemmin :) ostin myös IsaDoran Pink Pastel lakan joka kuulema on ynbb tyyppinen lakka. Siitä kuvia tulossa, olen aika innoissani tästä :) onko kellään tätä lakkaa?


11 kommenttia

 1. Oi oi, äkkiä meikkikuvia uudesta viisikosta! :) Pink Pastelkin näyttää ihanalta, meni heti himolistalle! :D

  VastaaPoista
 2. Aada: Minä yritän piakkoin postata molemmista :)

  VastaaPoista
 3. ihana toi diorin viisikko!! oon pitkään miettinyt että pitäis itsekin ostaa edes yksi sellainen, mutta ostaisin varmaan turvallisesti jotain ruskeaa... :D

  VastaaPoista
 4. strange: Ruskeasta on hyvä aloittaa. Grege viisikko on todella hyvä valinta jos ei tykkää hirveän hohtavista sävyistä. Muitakin neutraaleja/ruskeaa/kultaa sisältäviä paletteja on vakkarivalikoimassa :)

  VastaaPoista
 5. Mulla on Pink Pastel, levittyy hyvin ja sävy on nätti vaikkei peitä juuri lainkaan.

  VastaaPoista
 6. Uuuh, lakka on just niin ihana kuin odotinkin!
  Meikkikuviaaa!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Tiesinkin ettei peitä mutta hakusessa olikin täysin luonnollinen sävy. Usko tai älä, mulla ei sellaista ehkä vielä ollutkaan ;)

  milipili: Tuleeeeee :)

  VastaaPoista
 8. Kun sulla on aina niin pitkät kynnet niin miten saat pysymään ne pitkinä ? Kun itselläni halkee/menee kynsi poikki heti kun se osuu vähänkin kovempaa johonkin esim kaapin kulmaan,etenkin jos ei ole kynsilakkaa. Oisko sulla vinkkejä ?

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Geelilakkaus. Juttua siitä löytyy blogistani paljon aiheen alta ;) just huomasin yhden kynnen osuneen johonkin mutta geelilakkaus suojaa eikä kynsi ole mennyt poikki.

  VastaaPoista
 10. Ja viitsisitkö vielä linkata postauksesi siitä ?:)

  VastaaPoista
 11. Tässä kaikki:

  http://charmingnails.blogspot.fi/search/label/Geelilakkaus

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥