lauantai 20. huhtikuuta 2013

Deborah Lippmann uutuuksia

Eilen oli kiva postipäivä! Osasin odottaa uusia Deborah Lippmann lakkojani ja tottakai olin kädet ojossa postimiestä vastassa ;)

LoveIt:llä on tarjous, kaikki kynsilakat -15% alennuksessa. Tarjous on voimassa 30.4 tai niin kauan kuin tavaraa riittää. 

Tottakai tarjous kannattaa hyödyntää jos on ollut joku Deborahin lakka ostoslistalla. Kauppaan saapuivat Romantic Rapture ja Staccoto kokoelmat. 
TÄSTÄ pääset ostoksille! Normaalisti Debran lakat maksavat 19,78 e ja nyt alennuksessa 16,81 e. Postikulut ovat nyt ilmaiset!

Tässä oma tilaukseni. Tilasin vaaleanpunaisen I´m Not Edible lakan Staccoto kokoelmasta. Mukaan sain saman kokoelman Polka Dots and Moonbeams lakan sekä Rapture kokoelman Moon Rendezvousin.

Rapturessa on vielä nätti nude ja vaaleanpunainen, minusta ne vähän kutsuvat nimeäni. Voi että himottaisi tilata ne. Staccotossa on se nätti minttu glitterillä, sitä vielä mietin että riittäisikö nämä kaksi kokoelman glitteriä, en ehkä tarvitse minttua ;)Loveit on luotettava ja nopea kauppa. Tilasin keskiviikko iltana ja seuraavana päivänä tilaus lähti matkaan saapuen minulle perjantaina. Minusta on myös kiva että asiakkaita muistetaan edes pienesti, mukana oli käsin kirjoitettu kortti jossa kehotettiin nauttimaan uutuuksista ( aivan varmasti nautin ) sekä MeMeMe sarjan ihana nudelakka. Kiitos paljon!

Kaupasta on jäänyt minulle aina positiivinen mielikuva, tilaukseni ovat aina saapuneet ehjinä perille. Lisäksi asiakasta arvostetaan näillä pienillä muistamisilla. Yrittäjä perheestä itsekin olevana haluan tukea kotimaista kauppaa jolla on valikoimissaan hienoja merkkejä joita ei muualta suomessa saa. 

Lakoista lisää hyvinkin pian, tänään lakkaan Ediblellä! Joko olette tilanneet näitä ihania ja erikoisia glitter lakkoja? Vai mietittekö vielä mihin lakkaan hyödyntää tarjous? Tässä aiemmat Deborah Lippmann lakka esittelyni.
Ben Nye luomivärini ovat olleet ihan unholassa vaikka tykkään niistä kovasti. Ovat pigmenttisiä ja värit pysyvät tosi hyvin. Näillä saa kivan pehmeän mutta meikatun jäljen. Oikeastaan kaikissa luomiväreissä on oma koostumuksensa kuten näissäkin. Ben Nye luomivärejä voi käyttää kuivana tai kosteana, itse käytän aina kuivana koska jälki on jo riittävän pigmenttistä.

Violetti meikki jossa sävyt Ice, Cosmic Violet ja Amethyst.Kivaa Lauantaita :)

6 kommenttia

 1. Voi ei. Pitäiskö sortua tilamaan jotain ihanaa...

  VastaaPoista
 2. ^Tottakai pitää, älä edes epäröi ;)

  VastaaPoista
 3. Mielettömän kaunis violetti meikki :)

  VastaaPoista
 4. Saan varmaan Staccotoni maanantaina! Niistä tulee italialainen gelato-jäätelö mieleen.

  Ihan lila-meikki!

  VastaaPoista
 5. ^Mä luulin et sä sait ne kanssa jo. Mutta hyvää kannattaa odottaa!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥