maanantai 11. maaliskuuta 2013

Rimmel Apocalips huulilakat

Tuli pyörittyä Sokoksella jotain katselemassa. Luin joskus netistä Rimmelin uusista huulilakoista ja koska tykkään L´orealin vastaavista niin ostin pari sävyä testiin. Harmi kun se vaalein oli loppu, olisin sen halunnut.


Näköjään suomessa on vähän eri sävyt kuin jenkeissä taas yllättäen. Mun mielestä parhaat oli Nova ja Midnight Thunder.


Midnight Thunder on kimmeltävä hopea, sellainen sopiva eikä liian teinimäinen.

Nova on pinkki, sellainen jota kyllä uskaltaa käyttää. Luonnollisen ja liian räväkän välimaastossa. Tosi kaunis, tykkään.


Näiden hinta taisi olla 8 - 9 e, nyt en ihan tarkkaan muista. Muut sävyt olivat punaisia tai nudeja. Taisi olla yksi vähän kasari-pinkki.


Pakkaus on oikein nätti, ei normaalia Rimmeliä vaan nyt on onnistuttu luomaan tyylikäs pakkaus. Puikon pää on timantin muotoinen, putkilo on sopivan kokoinen ja huulikiillon levityspäänä on aplikaattori. 


Tuoksu on vähän paha ja pistävä. Levittyvät kyllä hyvin eivätkä ole liian tahmeita. Mun mielestä eivät kuivata. Eivät ole samanlaisia kuin Lorkun huulilakat jotka tuntuvat huulilla ihan lakalta. Lorkun lakat pysyvät tosi hyvin, kestävät syönnin ja kahvittelut. Nämä Rimmelit ei kyllä pysy pitkään huulilla vaan näissä on enemmän huulikiillon tuntu. 
Mutta ei haittaa minua, saapi lisäillä useammin joka tarkoittaa sitä että saan joskus nämä kulutettua loppuun ;)


Eivät hutiostoksia mutta jos etsit oikeaa pysyvää huulilakkaa niin suuntaa katse toiseen hyllyyn :) Väriä antavaa huulikiiltoa etsiville nämä ovat todella hyviä valintoja.

Oletteko jo kokeilleet Rimmelin huulilakkoja?

8 kommenttia

 1. Mä en edes tiennyt, että on olemassa jotain huuliin laitettavia lakkoja :D Musta toi näytti vaan huulikiillolta...outoa :D

  VastaaPoista
 2. En ole kokeillut. Noi on kauniita mut nude olis ehkä mun valinta :)

  VastaaPoista
 3. Lunalii: Onhan niitä huulilakkoja. Lorkun vastaava on tosiaan aika lakkamaisen tuntuinen huulilla. Käsittääkseni Lumenella on myös huulilakkoja :)

  S: Ihan vaalein oli loppu :( toista nudea kokeilin mutta oli sellainen liian ruskea...

  VastaaPoista
 4. Onpas nätin värinen toi pinkki, ei ollenkaan liian hyökkäävä :)

  VastaaPoista
 5. ihastuin tähän ulkomuotoon! Tulee varmasti ostettua testaukseen joku väri.

  VastaaPoista
 6. Martina: Ei tosiaan ole "liikaa" :)

  Nunnu: Kiva pakkaus kyllä mutta pysyvyys vähän heikko :)

  VastaaPoista
 7. Itse just aikasemmin tällä viikolla ostin sen punaisen nimeltä Bigbang, tykkään kyllä tosi paljon! Tuoksu kyllä vähän tökkii, mut kivasti on pigmenttiä näissä huulikiilloissa..Vois käydä joku päivä tuon Novan ostaa.

  VastaaPoista
 8. ^Pigmenttiä kyllä on mutta mun mielestä eivät pysy edes kahvittelua. Tuoksu tökkii ja ei oikein pysty käyttämään päivää-kahta pidempään :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥