torstai 21. maaliskuuta 2013

Meikkejä raskaille luomille

Raskaiden luomien meikkivinkit ovat yksi paljon kysytty aihe. Omistetaan sille taas yksi postaus, aiemmat vinkit tässä. Käytin ensimmäisessä meikissä Yves Rocherilta saatuja / ostettuja meikkejä.


Käytin vaaleanpunaista Mauve & Khaki nimisestä duosta. Tämän duon vaaleanpunainen on todella hento, ei anna hirveästi väriä ja koostumus on kova. Siksi tästä ei ole ikinä tullut mikään lemppari duo. Duon ruskeaa väriä ei ole käytetty tässä meikissä.

Tummat ruskeat otin Tummanummi nimisestä triosta jota kehuin tässä. Tämä on erittäin hyvä valinta raskaille luomille tai ryppyiselle luomille. Mattavärit eivät korosta ryppyjä kuten kimaltavat värit tekevät. 
Käytin tästä vaaleampaa ruskeaa banaanivarjostuksessa ja ihan ulkonurkassa tummaa ruskeaa. Vaaleaan korostusväriin ei ole koskettu tässä meikissä.Toisessa meikissä käytin Yves Rocherin luomiväriä Grege & Turquoise ja Couleur Caramelin luomiväriä 76. Molemmat saatu blogin kautta Greenlipsistä / Yves Rocherilta. Ideana taaskin tummempi matta ulkonurkkaan, 76:sta laivastonsinisestä luomiväristä olenkin tykännyt paljon koska siinä riittää pigmenttiä. Käytän sitä usein sinisten meikkien varjostuksessa. 
 YR:n duon turkoosi puoli yllätti. On niin eri laatua kuin vaaleanpunainen kaverinsa. Väriä lähtee todella hyvin ja sitä ei tarvinnut laittaa paljoa luomelle. Pehmeä ja hyvin levittyvä koostumus. Tämä on ehdottomasti parhaita turkooseja luomivärejäni. Ja kauneimpia, väri on aivan ihana! Oikein kesäinen nätti väri, annan täydet suositukseni! Jos tykkäät turkooseista niin rakastut tähän. Duon ruskeaa puolta en ole kokeillut.
Merkitsin nuolilla kohdat joihin levitetään mattaa luomiväriä kun halutaan taikoa pois raskasta luomea.
Katso peiliin kohottamatta kulmia yhtään, tällä tavalla näet luomiesi raskaimman kohdan eli sen johon laitat varjostuksen.Molemmissa meikeissä rajaus Urban Decay Bourbon / Zero ja ripsiväri Lancome Doll Eyes. Kulmat Lumenen ruskea kulmavaha + kulmakynä.

Vielä yksi meikki jota käytän todella usein. Luomella MAC Digit, varjostus MAC Nocturnelle ja luomen loppupuolikkaalla MAC Handwritten. Kulmaluu Wet´n´Wild Creme Brulee.

Usein joku meikkitaiteilija kommentoi blogissani minulle miten en osaa meikata, häivytykset on tekemättä ja meikkaan aivan liikaa. Olen vain tämän mallin huomannut sopivan parhaiten minun silmilleni. Joissain toisella tapaa tehdyssä meikeissä en näytä niin hyvältä :D tumma väri häivyttää raskaat luomet pois. Ja silmän ollessa normaalissa tilassa eli kun en nosta kulmakarvoja, meikki ei näy ollenkaan.

Toivottavasti raskasluomiset kohtalotoverini saivat apua :))
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

13 kommenttia

 1. Mitähän teen väärin esim. violettien luomivärien kanssa, kun näytän aina siltä kuin olisin saanut nyrkistä? Minulla on vihreät silmät ja kuvittelisin violetin sopivan hyvin korostamaan niitä. Silmänaluseni ovat myös todella tummat ja niitä on hankala peitellä, joten varmasti siksikin näytän turpiini saaneelta. Opiskelijan budjetilla ei ole varaa kovin kummoisiin tuotteisiin.
  Yleensä olen käyttänyt tummempaa violettia silmän ulkonurkassa ja hempeää helmiäistä lilaa sisänurkassa.

  VastaaPoista
 2. Mulla ei kans normaatitilas näy luomet juuri ollenkaa, vähä sisäkulmaa vain ja tuntuu että kulmaluukin tulee oikein "törröttämään" päälle eli tämä oli kiva postaus :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita meikkejä, varsinkin tuo sinisävyinen meikki!

  Ja Kikille vinkiksi, että kokeile sinivioletteja sävyjä. Minullakin on vihreät silmät, mutta liian punapohjaiset violetit saavat vain näyttämään turpiin saaneelta tai sairaalta :)

  VastaaPoista
 4. Kiki: Kuten Johis alla kommentoi niin minäkin suosittelisin sinipohjaista violettia sinulle. Mun mielestä liilaa voit käyttää koko luomella mutta ulkonurkkaan valitsisin tummemman sinertävän violetin.

  Nyt en valitettavasti osaa sanoa mitään edullista merkkiä ulkoa mutta kyllä Sokkarin myyjät osaavat auttaa :)

  Anonyymi: Kiitos, oli kiva kuulla että tykkäsit :)

  Johis: Kiitos :) mulle taas sopii myös punertavat violetit tai ainakaan itse en ole huomannut että näytän "pandalta" :D

  VastaaPoista
 5. Mullahan on hyvin samanmallinen yläluomi kuin sulla ja olen itsekin todennut että tuontyyppinen luomivärien asettelu sopii parhaiten. Ärsyttää tollaiset meikkinatsit (meikkitaiteilijaviittaus tämä siis), hittoako se kellekään kuuluu miten joku meikkaa? Ei mulle tulis mieleenkään mennä arvostelemaan kenenkään meikkiä (tai ulkonäköä muutenkaan) ellei neuvoa kysytä (ja siis työn puolesta tulee neuvottua aika paljon :p ).

  VastaaPoista
 6. Kiki: Ole hyvä :)

  SuperKuuma: En minäkään itse rupea pätemään ja neuvomaan muita ELLEI erikseen pyydetä. Jokainen meikkaa kuten haluaa ja ei kaikille sovi sama tyyli. Jokainen kantaa lookinsa itse.
  Meikkinatsit :DD

  VastaaPoista
 7. Turkoosi on taas parhain, ai että, täytyykin sellaisella meikata viikonloppuna, en ole pitkilleen sinistä silmiin laittanutkaan.

  VastaaPoista
 8. ^Mulla on ollut koko viikon Diorin Mystic Jade käytössä. Se on kyllä ihana pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
 9. mulla ei oo itellä raskaat luomet, joten tollanen meikkityyli ei varmaan sopis mulle mutta sulla näyttää hyvältä!! ihailen sitä että käytät paljon värejä, varsinkin siniset silmämeikit aiheuttaa erityistä ihailua... ite oon jumittunut ruskeaan xd

  VastaaPoista
 10. ^Tosiaan jos koko luomi jää näkyviin niin ei tämä tyyli sovi :) onneksi ruskean kanssa sopii sininen...sitä voi käyttää rajauksessa tai alaluomella :)

  VastaaPoista
 11. Olisi hauska nähdä vertailun vuosi, miltä sun silmät näyttää kevyellä meikillä. Näkisi, miten raskaat luomet tulisi siinä esiin :).

  VastaaPoista
 12. ^Nyt en tiedä miten kevyttä tarkoitat? Nudemeikkiä? Ei rajauksia? Kyllä mä joskus voin sellaisia kuvia ottaa vaikka jo huomenna :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥