perjantai 1. maaliskuuta 2013

Life Is Rosy

China Glazen kevät 2013 kokoelmassa ilmestyi jälleen kerran ihania pastelli sävyjä sekä muutama normaalimpi tummempi väri. Minä ihastuin pelkästään Life Is Rosy lakkaan, muut eivät napanneet ja on nuo pastellit jo nähty joka kevät...


Life Is Rosy on livenä vähän tummempi kuin kuvissani. Näyttää nyt liian vaaleanpunaiselta. Syytän remonttimiehiä jotka tulivat pilaamaan kuvaussessioni. On se kumma ettei saa edes rauhassa kuvata kynsiä...ei vaan pitänyt pokka kuvata kynsiä heidän edessään, ehdin vain napata nämä 2 huonoa kuvaa.

Sorry jos on muutenkin ollut vähän hiljaisempaa tällä viikolla. Meillä on kotona remonttia ja on saanut illat siivota. Ei ole ehtinyt kuvata kynsiä. Ostettiin myös uudempi auto joka on aika ihku. Menen myös tänään tohtorille selvittämään mahakipujen syytä. On siis ollut melkoinen häslinki viikko mutta ensi viikoksi on luvassa jotain kivaa taas vaihteeksi ;)


Huonoa tosiaan...lakka on itsessään oikein hyvälaatuinen, levittyy tyypillisen ChG lakan tapaan ongelmitta. Kuivuu nopeasti kerrosten välillä. 2 kerrosta peittää, lakka on pigmenttistä ja sopivan paksua. 

11 kommenttia

 1. Aivan ihanan värinen lakka! <3
  Toivottavasti massustasi ei löydy mitään vakavempaa :/

  VastaaPoista
 2. Oi jotenki tykkään siun blogista vaan ihan hirmusesti :) et sepittele turhia vaan tekstiä on just sopivan verran sekä lakasta/kynsistä ja jotain muuta arjestasi. Osaat myös aina yllättää ja pistää lukijat odottamaan noilla " ensi viikoksi on luvassa jotain kivaa taas vaihteeksi ;) " -jutuilla :)) !

  VastaaPoista
 3. Hei, kun tiedät paljon enemmän näistä meikki ja kynsijutuista kun minä niin onko sulla jotain vinkkejä raskaille luomille? ;)

  VastaaPoista
 4. ^Onhan mulla :)

  http://charmingnails.blogspot.fi/2011/02/raskaiden-luomien-meikkaus.html

  Eli raskas luomi meikataan piiloon tummalla matta luomivärillä tai paksulla eyeliner rajauksella. Kannattaa myös selata meikkikuviani, lähes kaikissa meikeissäni meikkaan raskaan luomen piiloon. Kimaltavat luomivärit varjostuksissa ovat nou nou :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, tästä oli apua!: :)

   Poista
 5. Mullakin pääsi viime viikolla tuo Life Is Rosy kynsille, ja se on kyllä TODELLA kaunis lakka. Värisävy oli mielestäni aivan ihastuttava, eikä mulla ollut ennestään mitään vastaavaa. HYVÄ hankinta! :)

  VastaaPoista
 6. Niin on! Oltiinpa fiksuja kun ostettiin nämä :) ota siitä parempia kuvia kuin minä :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥