sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

100% Nude Nails Week - Sweet Thing

Misan kynsilakkoja minulla ei hirveän montaa ole. On ihan ok merkki mutta aika monta olen laittanut kiertoon. Nyt kun mietin syytä niin osassa on ollut aika paksu koostumus joka yhdistettynä Misa siveltimeen ei ole miellyttänyt minua. Muutama uniikki ja ihana väri minulla kuitenkin Misa lakoista on; ja yksi sellainen on Sweet Thing.


Sweet Thing on "muta nude". Ihan itse keksimä nimitys on :D väriltään likainen lila, jotenkin vähän harmaa vivahteinen...Lakatessani huomasin että tässä olikin tosi hyvä koostumus. Eli sellainen joka levittyy siististi, ei mene raidoille ja peittää jo kahdella kerroksella. Koostumus on semipaksu eli ei ihan OPI ohut ja hyvä creme mutta ei taas niin paksu kuin joissain muissa.Nimetön OPI Be Mine, You´re Fine ja kynsitarrat Mimax. Pilkut Dotting tool + Color Club Wild At Heart josta on näköjään tullut uusi lemppari pisteissä...Päällyslakka Inm Kultainen Hologrammilakka.


Yhteenvetona; Mitä tykkäsitte teemaviikosta? Mitä seuraavaksi?

4 kommenttia

 1. Ihana lakkaus ja ihana viikko =)

  Olikos sulla jo jokin pinkki viikko? Tai kesämpänä voisi olla joku parhaimmat kesäsävyt ever-viikko.

  VastaaPoista
 2. Taas kerran aivan upeet kynnet :3

  VastaaPoista
 3. milipili: Pinkki viikko oli joskus tai ehkä pariinkin otteeseen? Hyvä idea tuo parhaimmat kesäsävyt! Vielä ei ole sen aika mutta voisi toteuttaa kesemmällä :)

  eekku: Kiitti :)

  Dreamer: Kiitti :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥