sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Tattered In Gold

Auberginen koristelu. Lakka pysyi melkoisen hyvin, pientä rispaumaa kärjissä mutta johtunee kotipuuhista jotka suoritin ilman hanskoja.

Mietin olisiko tänään Konad päivä mutta ei jaksanut. Vielä vähemmän jaksoi mitään tarrojakaan viritellä. Muistin että hei pitäisikö Kräkätä...joo!Color Clubin Fractured lakat on mun suosikkeja Crackleista. Ne halkeilee jotenkin niin kauniisti. Vähän samantyylisesti kuin China Glazen Crackle lakat. Hankala selittää mutta lopputulos miellyttää minua suuresti. Niitä Saa CesarsShopista, tässä linkki. Uutuuksissa myös Neon Fractured lakkoja. Ja tämä käytetty kultainen sävy on Tattered In Gold.Tämä väriyhdistelmä toimii aina; violetti + kulta. Meikissä, kynsissä, sisustuksessa...eli missä vain! Oletko kokeillut kyseistä yhdistelmää ja missä? Mitä sävyjä käytit?12 kommenttia

 1. tosi kaunis lakka!:) ja paljonko noi suunnilleen maksaa? :)

  VastaaPoista
 2. ^Tekstissä on linkki tuotteisiin eli 9,66 e ;)

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Minulla olisi pari kynsiin liittyvää kysymystä:

  Eli siis itseäni kovasti ihmetyttää, että miksi kynteni ovat välillä täysin läpinäkyvät? Eli siis tuo valkoinen osa vain joskus häviää ja kuultaa täysin läpi. Johtuuko tuo jostain puutostilasta, vai onko tuolle ilmiölle minkäänlaista selitystä :O? Ja toinen kysymykseni liittyisi sitten kynsien kasvattamiseen. Eli jostain ihan asialliselta lääkäripalstalta luin, että kalsium- ja piituotteiden säännöllinen nauttiminen ei vaikuttaisi kynnen kasvuun millään tavalla, kun kynsi ei kuulemma edes paljoa koostu kalsiumista. Eli pitääkö tämä siis paikkansa ja olenko elänyt vuosia siinä luulossa, että maitoa lipittämällä saan kynteni kasvamaan vahvoina? Ja olisi vielä mukavaa jos voisit suositella joitakin tuotteita, jotka ovat parantaneet omien kynsiesi kasvua. Oletko kenties syönyt jonkinlaisia kynsiä vahvistavia tabletteja etc.? :)

  VastaaPoista
 4. En olekaan noita lakkoja kokeillut. Onko poistaminen kovin hankalaa? Näyttää meinaan jotenkin paksulta, tai sitten vaan tuo krakkeloituminen hämää. :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Syön Calsorin 500mg kalkkitabletteja hiusten katkeiluun ja kynsille. Lisänä Biotiini Strong Hair & nail. Molempia saa apteekista. Lisänä d-vitamiini, magnesium jne. jne. mulla ainakin auttaa :) En osaa sanoa läpinäkyvyydestä valitettavasti, osaisiko google?

  Tasmis: Ei ole hankalaa, eikä ole paksulti. Vähän kräketys hämää ;)

  VastaaPoista
 6. Minkälaisella kameralla kuvailet kynsiäsi?

  VastaaPoista
 7. Mulla tää lakkasin kräkläämästä (heh), muutaman kerran jälkeen. Ihan yhden/kahden onnettoman viivan tekee ja that's it. Harmi, kulta nyt olis kuitenkin sellainen perus sävy.

  IsaDoralle on tullut pastellikräklejä!

  VastaaPoista
 8. milipili: Oletko kokeillut laittaa paksummin? Crack lakat eivät säily yhtä hyvin kuin normi lakat. Mullakin tämä kräklää huonosti jos laittaa ohuesti. Iik vai pastelleja..

  VastaaPoista
 9. Oon, mut ei toiminut.
  Ne pastellit näytti ihan vinhoilta ;-)

  VastaaPoista
 10. ^Voi harmi jos sun lakka on ihan susi. Kultainen on kuitenkin paras väri crackleista.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥