sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Männä viikon meikkejä

Meikkejä lähiviikoilta...tulee aina otettua kuvat jos meikki on kiva tai erikoinen...ja yleensä en osaa selittää miksi otan meikkikuvia mutta ehkä harjoituksen vuoksi? Osa kuvista menee aina roskiin ja pieni osa päätyy julkaisuun mutta tällä tavalla saa harjoiteltua ja oppii petraamaan julkaisemaan vain hyviä kuvia. 
Suomessa on niin monta hyvää bloggaajaa joiden meikki/kynsikuvat ovat huippulaatua niin tuntuu että ihan kalpenen rinnalla...

MAC Swish + Firecracker + BlackberryBobbi Brown Basics eye palette
Rajauksissa vaihteeksi ruskeaa eli Bourbon sävyistä Urban Decayn 24/7 lineriä. Yllättävän hyvin sopiva meikki mulle, ruskea rajaus pehmensi tätä kivasti ja toi vaihtelua ainaiseen mustaan :)

MAC Lavender Sky + Knight Divine + Purple Haze
L´oreal Golden Beige + Benecos Melange + L´oreal HiP BrazenInglot 407 persikka, 42 ruskea ja 65 musta.
Mikä meikeistä oli paras ja miksi?

13 kommenttia

 1. Kaikki on hienoja, meikkaustaidoissa ei ole mitään huomautettavaa =)))

  Ekassa on sellainen ihana hehku, varmaan tuon Firecrackerin takia, siitä tykkään eniten.

  VastaaPoista
 2. ^Puolet meikeistä oli aika neutraaleja ja kuvissa ne näyttää aina tylsiltä :) Firecracker on kyllä ihku vihreille silmille. Olen taas enemmän innostunut MACeista vaikka välillä ne unohtui sivuun melkein kokonaan. Johtunee siitä kun olen ostanut 4 uutta sävyä ja muutenkin järjestellyt paletteja uusiksi, siitä saa aina pinspiraatiota :)

  VastaaPoista
 3. Tuo eka on kyllä ehkä ihanin meikki mitä olen hetkeen nähnyt <3____<3

  Pitää kyllä ehdottomasti kokeilla joskus itsekin noilla väreillä, jotenkni ihanan mehevännänköinen (kuulostipas oudolta :D)

  VastaaPoista
 4. ^Kiitos :) meinasin eka jättää sen julkaisematta koska kuva on vähän huono mutta hyvä että julkaisin. Tykkäsin nimittäin itsekin juuri siitä meikistä :)

  VastaaPoista
 5. Ooh, kaikki on tosi kivoja :3 Lemppari on ehdottomasti ensimmäinen, aivan ihanat sävyt!

  VastaaPoista
 6. Minusta paras on Bobbi Brown Basics eye palettella tehty.
  Se on se on hillitty, samalla kuitenkin tehoas. Viimeinen on jotekin räikeä ja tekee ihosta kylmän.


  VastaaPoista
 7. Todella kivoja väriyhdistelmiä! :) Eka on varsinkin kivan kolmiuloitteinen!

  VastaaPoista
 8. Onpas ensimmäisessä lookissa ihanat ja herkulliset sävyt <3 alkoi ihan itsekin tehdä mieli meikata kunnon väreillä pitkästä aikaan :)!

  VastaaPoista
 9. Dreamer: Kiitos :) oli tosiaan kiva meikki mutta huono kuva.

  Tasmis: Viimeisessä oli ehkä erilainen valaistus kun muissa mutta kyllä musta väri on kova ihoa vasten. Vaikka meikissä oli persikkaa. BB meikki on ihana ja klassinen, sellaisiin aamuihin jolloin haluaa jotain nopeaa...tänäänkin meikki UD Naku kakkosella, on se vaan nopsa käyttää ;)

  Jonna: Kiitos :)

  Panda: Kiitos, on se kiva välillä meikata räväkämmin ja välillä taas kiva nudeilla, aion tosiaan jatkaa Naku kakkosella useamman päivän..

  VastaaPoista
 10. Mun mielestä on virkistävä vaihtelua, että laitat välillä myös näitä meikkikuvia tänne:) Tiedän myös erittäin hyvin tunteen, kun on tehnyt kauniin meikin ja yrittää ottaa siitä miljoona kuvaa, mutta tuntuu ettei mikään onnistu niin kuin haluaisi... :D

  Näistä on kauneimmat ensimmäinen ja toiseksi viimeinen. Ensimmäisessä on aivan ihana rohkea silmämeikki, joka sopii sun vihreille silmille. Jälkimmäisestä taas tykkään, koska siinä on sopivasti väriä ja vivahdetta, mutta meikki on kuitenkin sillä tavalla hillityt.

  VastaaPoista
 11. ^Mun mielestä paras noista meikeistä oli tuo hopea + violetti eli Purple Haze yms. muutkin tosi kivoja kyllä :)

  VastaaPoista
 12. Viimeinen meikki oli sellainen, josta heti mietin itse että tuollaista pitäis kokeilla. Ei liian räväkkä esim. toimistoon, mutta tosi tyylikäs.

  VastaaPoista
 13. ^Kiitos :) persikka ja ruskea on aina varmat valinnat, oikeastaan sellaiset perussävyt. Mustaa ei ole pakko lisätä jos se tuntuu liialta :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥