lauantai 16. helmikuuta 2013

Every Month Is Oktoberfest

Tuli pieni himo tähän Oktoberfest lakkaan ja se piti klikkailla eBaystä tulemaan :) tämä ilmestyi alunpitäen Germany kokoelmassa. Lakan koko nimi on siis OPI Every Month Is Oktoberfest kun kysytte kuitenkin ;)


Voi että tämä on upea. Yksinkertaisen hieno lakka. Taas pitää ihan miettiä mitä tästä kertoisi. Ainakin levittyy tosi kivasti ja kuivuu äkkiä. Laitoin 2 kerrosta. Jos tykkäät tummista lakoista niin tykkäät tästä. Pohjaväri on punertava violetti ja shimmeriä kai tässä on :D en sitä nyt itse nähnyt mutta älyttömän hieno lakka on. Katsokaa pulloa, siinä lakan väri näkyy ihanasti!

Olen tosi ihastunut tämän värisiin lakkoihin. Tai näin tummiin väreihin ylipäätään. Ajatella että joskus en yhtään tajunnut miksi joku käyttää näin tummaa lakkaa kun se on "vaan tumma". Mutta silti tässäkin on sitä jotain ihanaa vivahdetta. En halua että kevät tulee pastelliväreineen ja kevätlakkoineen. Haluan pysytellä tummissa ihanissa väreissä!

13 kommenttia

 1. ihana jouluinen väri !:)

  VastaaPoista
 2. Kivan värinen, mutta omille kynsille en ehkä tätä lakkaa laittaisi.

  VastaaPoista
 3. Näyttää tosi ihanan väriseltä tuo lakka!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: On tosiaan jouluinenkin mutta sopii ympäri vuoden käytettäväksi :)

  Nunnu: Miksi et?

  Jenni Maria: Ne se ON!

  VastaaPoista
 5. Pakko kertoa uutisia eiliseltä markettishoppailureissulta. Vapaa Valintaan oli eilen tullut flormal/Kone Helsinki magneettilakkoja. Hintaan 1,99e, (kuten muutkin flormalit meillä päin.)

  En päässyt vielä testaamaan, mutta otin yhden kokeiltavaksi. Tiedän, ettei monikaan innostu noista halpislakoista, mutta kyllä se nyt kahdella eurolla oli pakko kokeiluun ottaa...
  -Tiia

  VastaaPoista
 6. Tuo on kyllä ihanan värinen lakka. Tykkään kans paljon tuollaisista tummista lakoista. Oon useamman kerran tuota ihastellut, mutta en oo vielä tilannut, koska mulla on samankaltaisia lakkoja jo ihan kiitettävästi.

  VastaaPoista
 7. Tiia: Ei ole hinnalla pilattu :) mä en niistä tykkää koska ne näyttävät huonosti peittäviltä ja en osta koska tiedän etten tule käyttäneeksi. Haluaisin keskittää kokoelman muutamaan merkkiin :)

  Yue: Mulla on samantapaisia muttei samaa kuitenkaan. Onneksi ostin tämän :)

  VastaaPoista
 8. Kaunis on! Tumma sävy, mutta siinä on syvyyttä ettei se näytä pelkästään vain jonkinsorttiselta mustalta.

  Carlsonilla on (ainakin eilen) kaikki Opit 12,50e, oliskohan tätä siel? Ostin Minnie Mouse sydänlakan.

  VastaaPoista
 9. ^Oooo mikä alennus! Siis ihan hyvä oikeesti jos kaikki OPIt oli :)

  VastaaPoista
 10. Ei ole hinnalla pilattu ei. Tietenkin sitä saa, mistä maksaa. Myös laadussa. Mutta omasta mielestäni ovat laadukkaampia (ja isommissa pulloissa), kuin moni muu halpislakka.

  Ne monesti onkin huonosti peittäviä. Ainakin ne sellaiset tosi kiiltävät, vähän holomaiset, lakat. Mutta tuovat aivan uuden ulottuvuuden moneen tylsän/tavallisen/mattaiseen lakkaan, kun niitä käyttää sellaisen päälle. Olen käyttänyt esim ranskisten kärkiin.

  On tullut ostettua muutama, kun niitä on usein marketissa 1,99/kpl tai 3kpl/5e. Moni niistä haaleista on tosi läpikuultavia 1 tai 2 kerroksella, mutta 3 kerroksella jo yht'äkkiä ihan hyviä.
  Sen sijaan ne ei kiiltävät peittävät ihan hyvin ja pastellit toimivat aika hyvin vesimarmoroinnissa..
  -Tiia

  VastaaPoista
 11. ^Hyvä idea olisikin hamstrata noita jos tekee paljon marmorointeja tai ehkäpä niistä löytyisi värejä Konad leimailuun?

  VastaaPoista
 12. Mä en nyt muista ihan varmaksi, miten ne "sarjat" niissä menee. (töissä, en voi tarkistaakaan).

  Muistaakseni niin, että kaikki U:lla alkavat ovat niitä "läpinäkyviä" miracle colors lakkoja, jotka toimivat tosi hyvin peittävämmän värilakan päällä, mutta huonosti yksinään.

  Mulla on myös muutama neonlakka, pari pastellia ja muutama duochrome. Ne ovat kyllä kaikki ainakin todella peittäviä. (Plus niitä neonväreistä löytyy maailman paskin keltainen ja maailman paras pinkki!)
  Sillä neon (joka ei kyllä mielestäni ole kovinkaan räikeä neon) pinkillä olen leimaillut. On aika paksua ja peittävää.
  -Tiia

  VastaaPoista
 13. ^Hehee maailman paskin ja maailman paras. Näinhän se on, ikinä ei voi tietää mitä saa :DD

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥