torstai 28. helmikuuta 2013

Benecos kynsienhoitokynä

Benecosin maahantuoja Ekovista lähetti minulle testiin Kynsienhoitokynän. 

Kynä lupaa kosteuttaa ja hoitaa kynsiä sekä kynsinauhoja. Tälläinen tuote on kätevä etenkin talvella mutta toki kynnet vaativat hoitoa ympäri vuoden.


Hoitokynä sisältää erilaisia öljyjä ja sheavoita. Vitamiinit E ja F estävät kynsien haurastumista. Kamomilla rauhoittaa kynsinauhoja. 

Tuotetta levitetään pyöräyttämällä päässä olevaa korkkia ja ainetta alkaa tulemaan harjaksien läpi. Tämä on tuttua erilaisista kynsiöljykynistä. Tämä on kuitenkin paksumpaa kuin öljy ja tämän ehtii levittää hyvin kynsille. Ehkä kuin Lush Lemony Flutter mutta vähän ohuempana? 

Tuoksuu hyvältä ja imeytyy nopeasti. Kätevä kuljettaa mukana jos tykkää rasvailla kynsinauhoja kesken päivän. Tätä kannattaa levittää kynsinauhojen lisäksi myös kynnen alle/päälle jos sinulla ei ole lakkaa.


Kynää on nopea ja helppo käyttää vaikkapa tv:tä katsellessa. Pakko tunnustaa että olen itsekin välillä todella laiska kynsien huoltaja ja geelilakkaus laiskistutti minua entisestään. Mutta silti yritän pitää tapana hoitaa kynsinauhoja päivittäin vaikka Salkkareita katsoessa.


Kynä maksaa n. 7 e joka on mielestäni todella kohtuullinen hinta. Benecos on muutenkin joka suhteessa edullinen mutta hyvä sarja luonnonkosmetiikan saralla.
Benecos tuotteiden jälleenmyyjät löydät tämän linkin takaa.


Oliko tälläinen kynä ihan uusi tuttavuus? Vai onko jo käytössä ja muistatte hoitaa kynsiänne säännöllisesti?

4 kommenttia

 1. Charmis, kysyn sinulta nyt vinkkiä, koska olet kynsilakkojen spesialisti. :)
  Ostin Nubarin Black Polka Dotsia. Laitoin sitä kynsilakan päälle ja levittyy hyvin epätasaisesti - näyttäen lähinnä roskilta kynnen päällä.
  Tämän lisäksi se ei millaan oikein kuivunut.
  Onko jotain vinkkejä?
  Suuret kiitokset etukäteen vinkeistä. :)

  VastaaPoista
 2. ^Mulla ei tuota ole mutta vastaavia kyllä. Ei niitä hippuja mitenkään saa tasaisesti vaan pitää vähän kalastella. Kannattaa välttää myös paksuja kerroksia...hankalaa ja vaatii opettelua koska kalastelun myötä lakkaa tulee vähän enemmän joihinkin kohtiin. Selitinkö ymmärrettävästi ;)

  VastaaPoista
 3. mä kokeilin sitä lemony flutteria, ja se tosiaan kosteutti hyvin,mutta en kestänyt sitä "jälkihajua" mikä jäi käsiin.. käytin yöllä jolloin haju ei häirinnyt minua,mutta puolisoani kyllä joten jouduin luopumaan siitä tuotteesta..
  joten, kosteuttaako tuo kynä yhtä/melkein yhtä tehokkaasti kuin lemony flutter?

  VastaaPoista
 4. Kyllä kosteuttaa. Enkä nyt muista tuoksua mutta ei se paha ollut vaan neutraali. Joten kestätte kyllä :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥