tiistai 26. helmikuuta 2013

ABC: X niinkuin Sexagon

China Glaze lakka Sexagon ilmestyi Kaleidoscope kokoelmassa vuonna 2009. Omistan muutaman lakan kyseisestä kokoelmasta, yhden laitoin joskus eteenpäin ( kaduttaa ) ja yhden haluaisin. 

Kaverillani F:llä on Let´s Do It In 3d lakka ja ei suostu antamaan sitä minulle! Lakkaan sillä aina kyläillessä, käyttääköhän edes itse kyseistä lakkaa? Onko minun adoptoitava se rakastavaan kotiin?


Sexagon on monesti nähty ja tästä on eka pullo jo kohta lopussa! Minulla on tätä vielä yksi pullo jemmassa. Tämä on ihana hopeinen hologrammilakka, ei tee ihan sitä selkeää hologrammia mutta sievä on ilmankin. 
Harmi vaan että pysyvyys on ihan surkea, kylläpä tuli pari kirosanaa kun kuvauksesta seuraavana päivänä kesken työpäivän Sexagon lohkeili ja vei geelilakkausta mennessään...kyllä saa aina vähän pelätä kynsien puolesta tosissaan!
Ainakin mbeautylounge myy Kaleidoscope lakkoja, neljää sävyä löytyy :) ja varmasti myös eBaystä mutta hinta saattaa olla ihan toinen...

10 kommenttia

 1. No kyllä on komiat taiteilyt kynsille tällä(kin) kertaa. :)

  VastaaPoista
 2. tosi nätit!:) itsekkin vois kokeilla samalla laatalla kuviointia!

  VastaaPoista
 3. Tääon aina semmoinen "kylläpä kiiltää ja hohtaa"-lakka, =) Ihanat perhoset.

  VastaaPoista
 4. Milipili: Niin on. Oikeastaan vaan kiva ettei tee oikeaa holoa kun niitä on mulla jo ihan riittämiin :)

  VastaaPoista
 5. Uusitko geelilakkaukset aina kokonaan ja kuinka usein vai korjailetko vain vanhoja geelilakkauksia? Onko lakkauksien poistaminen liuottamalla kuluttanut omaa kynttäsi? Tilasin just itselleni geelilakkaustarvikkeet kun omat kynnet tuppaavat hauraina aina lohkeilla rumasti...

  VastaaPoista
 6. ^Apua kun en tarkkaa kirjaa pidä :D nämä tein pari viikkoa sitten. POistin edellisen liuottamalla asetonissa ja sen jälkeen öljysin kynsiä. Tein siis kokonaan uudet. Nyt nämä on vähän repeilleet kynsinauhoista päin mutta kärjistä ehjät. Tänä viikonloppuna olisi taas tarkoitus liuottaa asetonissa ja poistaa nämä kokonaan jotta saan taas tasaisen lakkauksen kynnelle :) tietysti liuotus kuivattaa kynttä mutta pitää vaan hoitaa sitten öljyllä ja rasvalla :)

  VastaaPoista
 7. Aa tänks! Itselläni kynnet lohkeavat treenaillessa ja arjen askareissa aina ikävästi kärjistä vaikka kuinka varoisi, niin innostuin nyt tilaamaan nuo vehkeet :) Mielummin tosiaan niin, että geelilakkaus kestää juurikin siellä kärjissä, joissa mun ongelma on. Öljyllä kyllä läträilen jatkuvasti joten hoitaminen ei ole mulla ongelma ;)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥