tiistai 1. tammikuuta 2013

Cherubic

Otin uutta vuotta vastaan Cherubic lakalla. Tämä on beigen värinen hologrammi lakka.


Jos joku ei vielä tiedä mitä ihanuuksia nämä lakat ovat niin hologrammilakkoja eli muodostaa hologrammisen kuvion valossa, auringossa tai salamalla kuvatessa. 
Tälläisiä upeuksia ei kaupasta löydy vaan ne on tilattava Cesarista. Yksi lakkaa maksaa 12,90 e. 

Cherubic lakkaa kynsilläni 2 kerrosta. Levittyy kyllä nätisti ilman omaa hologrammi lakan aluslakkaa. Pysyvyys on ihan hyvä, ehkä vähän huonompi kuin vaikkapa normaalissa Color Clubin lakassa. Mutta mielestäni hololakat yleensä ovat vähän huonompia kestämään siistinä, mulla tämä lohkeili vähän kärjistä toisena päivänä lakkauksesta.


En koristellut näitä mitenkään, ensin meinasin tehdä tähtiä Konadilla mutta sitten päätin olla tylsä tyttö. On tämä kuitenkin itsessään jo niin näyttävä lakka ettei tarvitse krumeluureja päälleen.


10 kommenttia

 1. Mää kävin tätä eilen kuolaamassa, siis Cesars-shopissa. Pitäis jotain muutakin ottaa, muistatko onko jossakin laatassa koiria?

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään kovasti noista Color Clubin hololakoista. Levittyvätkin hyvin. NFU-lakkojen kanssa meni hermo ennen kuin löysin sen aqua basen.

  Ja kauniilta näyttää ilman mitään koristeluja, koska on itsessään jo niin näyttävä.

  VastaaPoista
 3. Tuo on kyllä niin ihana, että se on pakko pistää tilaukseen jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 4. Kukka: Eiköhän niitä tule...mutta mitenkähän tuon nyt sanoisi...itse luen blogeja lukemisen ilosta enkä arvontojen perässä...

  milipili: Koiria...DRK-C laatassa on ainakin :)

  eekku: Niin on :)

  Nina: Chinan OMG lakat menevät myös vähän raidoille ja juurikin Nufut. Nämä eivät mene <3

  Polishaholic: Kyllä sä tykkäät ja on tässä kokoelmassa monta muutakin ihkua :)

  VastaaPoista
 5. Minulla nämä lakat on kestäneet kyllä monta päivää hyvinä, ilman kärkikulumaa. :) Ellen ihan hirveästi valehtele niin tätä Cherubicia pidin 5 päivää jonka jälkeen tuli halu vaihtaa.

  VastaaPoista
 6. Niin nätti! Tekisi mieli joskus kokeilla :)

  VastaaPoista
 7. milipili: Ole hyvä :)

  Celia: Ihan varmasti kestävät, mulla vaan on sellainen työ että lakkaukset ei tahdo kestää ja iltaisin on kaiken maailman kotihommia vielä :)

  Kätsy Kissa: Kokeile ihmeessä :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥