torstai 6. joulukuuta 2012

Jos kaikki kynsilakkani häviäisivät

Jatketaan eilisestä eli mitkä 10 kynsilakkaani ovat todella rakkaita ja tärkeitä? Joiden vuoksi itkisin jos ne palaisivat tulipalossa? Tämäkin idea on kopioitu Heidiltä. Kiitos, tämä on hauska idea!

Pinkkejä tarvitsee aina ja niihin ei ikinä kyllästy! 
Parhaat pinkit ovat Color Clubin Raspberry Rush eli tuoksukokoelman pinkki. Snowcrystalin Vintage Rose on erittäin kaunis ja uniikki väri. Baby pinkiksi Nuber Pink Creme lakka joka on niin söpö. Halusin myös valita yhden oranssin ja paras oranssi on OPI A Good Man-Darin Is Hard To Find ( TOTTA! )Violetteja minulla on monta mutta ihanimmat ovat Color Clubin neon violetti creme Express Yourself. Täydellinen!
Yksi magneettilakka on saatava ja se on Laylan Purple Galaxy. Viimeinen OPI DS Royal joka on kerrassaan upea ja en raaski sitä käyttää!Mutalakkoja oli hankala valita. Tässä vaiheessa stoppasi. Mietin pitkään ja pitkään mutta sitten ajattelin että minähän palan kuoliaaksi jos jään miettimään kynsilakkojen pelastamista :D

OPI Get In The Expresso Lane on upea, syvä muta ruskea. Benecos Urban Grey menee linjaan nudet / harmaat ja Color Club lakka Incognito on täydellinen vaalea maitokahvi.Mitä lakkoja sitä valitsisit? Klikkaa lakkojen nimiä jos haluat nähdä niistä kynsikuvat :)

6 kommenttia

 1. Kynsilakkojen valitseminen parhausjärjestykseen oli yllättäen vaikeata. Kaksikymmentä parasta olisi ollut helpompaa. Kuitenkin valitsin nyt Iki-ihanan pinkin Misa First Kissiin, josta mulla on varapullokin. Toinen pinkkivalinta oli Opi Strawberry Margarita, vaaleanpunainen oli China Glaze Empowerment. Punaisista valitsin Zoya Kimmyn ja Ch G Poinsettian (Hey Saylor meinasi kiilata). Valkoinen oli saatava ja se on Ch G Platinum Pearl. Neutraaliosastolle valittiin Opi Up Front & Personal. Lila on Misa Jasmine ja tummempi luumu Zoya Valerie. Jos pintakuorrutuslakoista pitäisi valita vain yksi, se olisi Color Clubin Starry Temptress. Se sopii kaikkien päälle.

  VastaaPoista
 2. ^Starry Temptress on kyllä ihana lakka :) kaikkia lakkoja en "tunne" mutta Zoya Valerie on todella upea kaikessa kimalluksessaan :)

  VastaaPoista
 3. ehdottomasti 3 suosikki opiani ovat strawberrt margarita, pink friday ja tuo edellä mainittu oranssi.

  VastaaPoista
 4. No ehdottomasti ainakin Opilta Teenage Dream ja Rainbow Connection!
  Sitten voisi Chanelilta ottaa May:n ja Particulieren (? ei jaksa tarkistaa kirjoitusasua ).

  Lisää Opia Merry Midnight ja Tickle my France-y.
  Chinan Stella ja Let's Groove ja Essien Topless&Barefoot ja Mint Candy Apple.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥