torstai 20. joulukuuta 2012

Ho-Ho-Holly

Color Club Winter Affair kokoelmassa ilmestyi jumalattoman nätti vihreä Ho-Ho-Holly. Tämä peittää jo kahdella kerroksella ja on todella vaivaton levittää. Levittyy niin siististi ja kuivaa parissa minuutissa. Lakan pohjaväri on vihreä ja tässä on paljon kultaista microhilettä. Pinnnasta tulee foil"mainen".
Miellän tämän kyllä ihan jouluvihreäksi. Osaakohan tätä muuhun vuodenaikaan käyttää? Osaisitko sinä? Tekeekö kultainen kimallus tästä liian jouluisen esim. kesäksi?

8 kommenttia

 1. Vihreä on lempivärini, silmieni väri. Voisin käyttää milloin vaan!

  VastaaPoista
 2. Onneksi olen jo ostanut tämän, niin ei tarvi alkaa himoitsemaan :D Onhan tuo aika jouluinen just tuon kultaisen kimalluksen vuoksi. En ehkä kesällä lakkaisi, mut ei sitä koskaan tiedä. Täytyykin joskus koittaa täysin "vuodenaikaan sopimattomia" lakkoja ja katsoa mitä niistä saa aikaiseksi.

  VastaaPoista
 3. Määki vasta tilasin tuon lakan, kun en voinut vastustaa kiusausta. En oo vielä kerennyt kokeilla, mutta kauniilta näyttää ainakin kuvissa ja pullossa.
  Kyllä tuo lakka musta sopii kesäänkin. Mulla tulee mieleen semmonen vehreä taianomainen metsä.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Vihreä on nätti väri mutta ei ihan lemppari :)

  Polishaholic: Aika hyvä, vuodenaikaan sopimattomat lakat :) hyvä idea!

  Yue: Tämä on kaunis vihreä mutta aina tulee jouluvibat, johtuuko sitten nimestä?

  VastaaPoista
 5. Hyvin jouluinen, mutta jos siihen laittaisi jotain kesäistä kuvaa tai niitä hedelmä-jutskia niin kävis hyvin muulloinkin.

  VastaaPoista
 6. ^Kesällä pitää ehdottomasti laittaa fimohedelmiä tän kanssa <3

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥