maanantai 3. joulukuuta 2012

Estelle & Thild hemmottelua kasvoillesi

Sain muutaman ennakkolahjan Pukilta eli uusia Estelle & Thild tuotteita arvosteluun. Ilmeisesti olen ollut kiltti kun Pukki muistaa näin kivoilla tuotteilla.Micro Scrub Lily

Mikrokiteitä sisältävä kuorinta puhdistaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti kuolleen ihosolukon. Parantaa samalla ihon mikroverenkiertoa ja torjuu ryppyjen muodostumista. Lopputulos; Raikkaankostea ja säteilevä, energinen iho.

Kuorinta on voidemainen, ei tunnu rakeiselta. Vasta iholle levitettynä pienet rakeet tuntuvat, niitä on paljon. Mutta ne ovat mikroskooppisen pieniä ja kuorivat tehokkaasti. En ehkä suosittele tätä kuorintaa ohuelle tai herkälle iholle, voi olla liiankin tehokas.
Kuorinnan jälkeen iho on todella sileä, se paksunahkaisuuden tunne ennen kuorintaa on poissa eikä ihoa kiristele. Oikein hyvä rasvoittuvalle iholle jos tykkää tehokkaista kuorinnoista.

Kuorintaa myy Kicks myymälät, hinta on 30 e / 50 ml.Detox Mask Lily

Syväpuhdistava bioaktiivinen kasvonaamio koostuu ihoasi puhdistavasta bentoniittisavesta. Se avaa tukkeutuneet huokoset ja tuhoaa haitta-aineet. 
Se myös tehostaa ihosolujen muodostumista, jättää ihon pehmeäksi, huokoiseksi ja ihon huokosrakenteen tasapainoiseksi.

Naamio on voidemaista ja hyvin iholle levittyvää. Se tuntuu kasvoilla hieman kiristävältä. Jostain syystä imeytyy kasvoille melkein kokonaan. Helppo pestä pois. Iho on vieläkin sileämpi ja syväpuhdistettu, pidän tästä tunteesta ja naamiosta hyvin paljon. Iho on hieman kiristävä joten kasvovesi ja voiteet viimeistelevät hemmottelu hetken.

Naamiota myy Kicks myymälät, hinta on 39 e / 75 ml.Näin talven tullen pääsevät käyttöön suosikit monen vuoden ajalta. Estelle & Thild öljy ravitsee hyvin kuivaa ihoa ja imeytyy nopeasti kun sitä sekoittaa voiteeseen. Laitan tätä illalla ja aamulla iho on hyvinvoivan oloinen.
Estelle & Thild seerumi kosteuttaa kuivan ihon ja tekee ihosta jotenkin ihanan tuntuisen. Tykkään tästä jotenkin, on hirmu riittoisaa. Harmi kun tämä on aika kallis ( n. 50 e ) joten Kicksin alekupongeille on käyttöä jos tätä mielii. Suosittelen kyllä. Seerumi on oikeastaan sellainen miehenkarkotus tuote, mies ei anna tulla lähelle jos olen laittanut tätä. Kuulema tuoksuu ihan hirveältä vaikka en kyllä itse haista. No, miehet... O_o.

5 kommenttia

 1. Kickseissä saa muuten kantiskortilla jouluaattoon asti kaikista Estelle&Thildin kasvohoitotuotteista 30 % alen. :)

  VastaaPoista
 2. Mun pitäis ostaa tuota seerumia, en vaan kerta kaikkiaan raaski.

  VastaaPoista
 3. Mua harmittaa, kun ei meillä täällä ole Kicksiakaan. Jää monta kivaa juttua hankkimatta :(

  VastaaPoista
 4. milipili: Niinpä, olisipa lottovoittaja...

  Polishaholic: Minua harmittaa kun oli mutta lähti pois. Samaten naapuri kaupungista missä aina kävin. Olisi monta ihanaa sarjaa :(

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥