sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Berry And Bright

Punaisista joululakoista tänään kynsillä Color Club Berry And Bright. Miellän sen joululakaksi, ilmestyihän se Winter Affair nimisessä kokoelmassakin :)

Berry And Bright on erityisen kaunis ja minulle sopiva kylmä punainen lakka. Koostumus on nopeasti kuivuva ja 2 kerrosta riittää. Pinta on kuin Foil lakassa, metallinen ja täynnä micro glitteriä / shimmeriä. Tulee ChG Ruby Pumps mieleen mutta ei ole niin ihana kuitenkaan ;)Kärkiin valkeaksi lakaksi Orly French Tip. Kultainen Nail Art kynä on Nubarilta, ainakin 5 v vanha mutta hyvin toimii! 
Ihania jouluisia kuvioita leimasin CesarsShopin XL joululaatasta. Leimaukset tehty kultaisella ChG 2030 lakalla. Päällyslakka Inm pikakuivattaja.14 kommenttia

 1. HEI KAIKKI KOMMENTOINEET!

  Mulla menee roskapostit sekaisin ja joudun poistamaan todella paljon törkykommentteja joten kaikki tähän ja viime postauksiin eilen illalla kommentoineet; lähettäkää kommentit uudestaan, onnistuin nimittäin vahingossa poistamaan kaikki!

  VastaaPoista
 2. onpa kauniit! Ihan itsekö keksit nämä kaikki ideat =)

  VastaaPoista
 3. ja onnittelut siitä että blogisi valittiin taas suomen parhaaksi!

  VastaaPoista
 4. Ota se kirjainvahvistus käyttöön noissa kommenteissa niin loppuu roskapostit.

  Tosi kauniit kynnet :) Nuo hiutaleet on ihania! Tosi kiva kun siinä laatassa on monta erilaista. Sillä saa tehtyä vaikka mitä talvisia juttuja vielä joulun jälkeenkin.

  VastaaPoista
 5. Taas kerran tosi kauniit.Joulu saa tulla.

  VastaaPoista
 6. Hienot kynnet! Taas kasvaa himotus ostaa tuon kokoelman lakkoja :)

  VastaaPoista
 7. Maiju: Omasta päästä :)

  Anonyymi: Kiitos :)

  eekku: Kiitos :)

  Polishaholic: Siinä mielessä se laatta on kiva koska siinä on joulun jälkeenkin käytettäviä kuvioita :) minä en siitä sanavahvistuksesta tykkää koska en meinaa itse saada selvää niistä kirjaimista jos vaikka kommentoin sun blogiin ;D

  nina: Kovasti odotellaan :)

  Meette: Tänään kun tilaa Cesarilta niin saa kaupan päälle Color Clubin huulikiillon. Se pitää muistaa mainita kommenttikentässä :)

  VastaaPoista
 8. Kivat ja jouluiset! Ja totta kai tuo on joululakka, sanoohan sen jo nimikin :) (Oletan että se on sanaleikki joka viittaa White Christmas -lauluun.. "May your days be merry and bright, and may all your Christmases be white")

  VastaaPoista
 9. ^Kiitos :) tämä on älyttömän kaunis lakka!

  VastaaPoista
 10. Käytätkö kynnenkovettajaa kun siulla tosiaan pysyy noin pitkinä? itsellä on aika vahvat kynnet mutta kuitenkin vko sitten puoliksi katkesi yksi kynsi, joka lähti irtoamaan katkeamiskohdastaan kokonaan... Suositteletko kynnenkovettajia?

  VastaaPoista
 11. ^Itse käytän Poshen Nail Treatment kynnenkovettajaa ( sininen pullo ). Mutta nyt talvella pidän kynsiä vahvistamassa geelilakkausta joka on tehty CesarsShopin geelilakalla/Color Clubin geelilakalla. Vahvistaa kynttä, eivät napsahda poikki jos johonkin osuu. Ja yhdessä kynnessä on teepussipaikkaus joka pysyy geelilakan alla hyvin kun tavan lakan alla ei tahdo pysyä. On tää geelilakkaus sellainen "juttu" että en voi enää olla ilman :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥