lauantai 8. joulukuuta 2012

ABC: P niinkuin Port-Folio

P olikin helppo valinta ja kohdistui siis heti Color Club Port-Folio lakkaan joka ilmestyi tuoreessa In True Fashion kokoelmassa.

Muistan kun swatchasin näitä ja silloin tuntui että tämä oli ohuempi koostumukseltaan. Mutta laitoin nyt vaan 2 kerrosta ja tosi hyvin peitti, lakassa on hyvin pigmenttiä. Ehkä ravistin sitä liian vähän uutena, nyt tuli ehkä enemmän ravistettua kun lakkasi toista kertaa tällä.

Pohja tässä on violetti jossa vihreää duochromea. Aivan mahdottoman hieno, heti piti laittaa varpaisiinkin! Joskus tuntuu että tykkään harvoista duochrome lakoista. Aika paljon duochromeja olen myynyt eteenpäin, osa jopa hyvin harvinaisia. Mutta en ole niistä vaan tykännyt. Ehkä nyt keksin syyn, on tuntunut että niitä pitää kerrostaa paljon ja ne eivät peitä. En tykkää vesimäisestä ohuesta koostumuksesta vaan tälläinen parilla kerroksella peittävä ja täyden värinsä näyttävä lakka on paras. Vai mitä, onko upea lakka?17 kommenttia

 1. No onhan tämä ihan kertakaikkisen upea ;D

  VastaaPoista
 2. Käytätkö muuten ollenkaan cuticle nipperia tai leikkaatko kynsinauhoja ollenkaan, vai ovatko ne hyvät luonnostaan? :)

  VastaaPoista
 3. Aada: Eikö olekin :)

  Lissu: CesarsShopista saa :)

  Anonyymi: Silloin tällöin siistin kynsinauhat mutta ovat ne luonnostaan siistit :)

  VastaaPoista
 4. No nyt on muuten niin upea lakka, että aika must klikkailla ostoskori kerrankin läpi ja lakka kotiin asti! :D Monet lakat itseasiassa haluaisin, kun näyttävät niin pirskatin hyviltä, mutta harvemmin itse myöskin lämpiän noille duochromeille. :)

  VastaaPoista
 5. ^Tämä on kyllä valehtelematta yksi parhaista duochromeista :) mullakin on vieläkin tätä varpaissa ja tästä Port-folio lakkauksesta on aikaa pari viikkoa ;)

  VastaaPoista
 6. Gorgeous absolutely gorgeous.

  Great pictures :-)

  VastaaPoista
 7. Vau! Ihan valtaisan upea! Tämä kyllä pääsee joulun toivomuslistaan <3

  VastaaPoista
 8. Ananka: Thank you :)

  meri: Erittäin hyvä lahjatoive ;)

  VastaaPoista
 9. Hieno lakka! Mietin vain, että kauanko sinulla pysyy Color Clubin lakat hyvinä kynsissä? Itellä on 4 Color Clubia (The lime starts here, Pardin my french, Blue ming ja Space case) ja jokainen näistä kestää minun kynsissäni korkeintaan 2 päivää hyvänä. Vaikka käytän alus- ja päällyslakkaa. Jopa varpaankynsistä lohkeavat nopeasti :( Harmittaa, kun värit ovat niin hyviä, mutten ole enää ostanut tätä merkkiä, kun ei toimi.

  -J-S-

  VastaaPoista
 10. ^Kyllä mulla toimii :) Nyt varpaissa tätä Port-foliota jolla siis lakkasin pari viikkoa sitten :) mulla on Color Clubin aluslakkoja, oletko kokeillut tätä? Pidentää lakan pysyvyyttä. Ja saanko kysyä mitä alus- ja päällyslakkaa käytät nyt?

  http://www.cesarsshop.fi/color-club-stuck-ultra-adhesive-base-coat-p-1544.html

  VastaaPoista
 11. Kiitos vastauksestasi! Mulla aluslakka on jotain Mavalaa ja päällyslakka Sally Hansenin Fast dry top coat. Pitäis varmaan kokeilla tuota Color clubin omaa...? Oon aika "kokematon" näissä aluslakoissa, aina myös hieman skeptinen ollut niiden toimivuudesta, mutta ehkä pitäis kokeilla :)

  J-S

  VastaaPoista
 12. ^Mavalat on huonoja joten ei ihme ettei pysy :) kannattaa vaihtaa parempaan kuten Color Club tai Poshe. Sally Hansenin päällyslakka on ihan ok :)

  VastaaPoista
 13. Kiitos, pitänee kokeilla. Mavalan kyllä arvelinkin huonoksi. Ite en oikein sen lakoista pidä muutenkaan, tosin jotkut kausihilelakat ovat olleet ihan ok. :)

  VastaaPoista
 14. ^Vain tänään Cesarissa Color Clubin hoitolakat puoleen hintaan joten kannattaa tilata tänään :) löytyy siitä joulukalenterista joka on Cesarin etusivulla.

  VastaaPoista
 15. Kiitokset suosituksista! Ostin tuohon alehintaan tuon aluslakan, lisäksi mukaan tarttui Color Clubin "Platinum Record", jota ajattelin testailla tänään. Harmi kun hololakat eivät olleet vielä silloin saatavilla (vaan suureksi harmitukseksi juurikin seuraavana päivänä taisivat tulla ostettaviksi...) Mutta niitä sitten seuraavalla tilauskerralla :)

  Lämmintä joulua sinulle!

  J-S

  VastaaPoista
 16. ^Lämmintä joulua :) kerro myöhemmin mitä tykkäsit tuosta alelakasta, oli kiva olla avuksi! PR on ihana lakka ja tilaat sitten seuraavalla kerralla hololakkoja :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥