perjantai 30. marraskuuta 2012

Violetit ihanuudet

Nämä sitten jäivätkin viimeisiksi kynsiksi mitkä kuvasin vanhalla Sonyn kamerallani :) näissä violeteissa holokynsissä ensin koko kynnellä Color Club ihana Fashion Addict eli vaaleanvioletti hologrammilakka. Kynsien kärkiin tuputin sienellä tummempaa violettia hologrammi lakkaa eli Wild At Heartia joka myös Color Clubilta.


Leimaukset Bundle Monster laatasta.Vanha idea mutta tätä voi muokata eri versioilla kuten olen monesti tehnytkin :)Tässä vielä lopuksi kynnet ilman salamaa. Minusta ovat nätit näinkin. Ei ole vielä päällyslakkaa joten kärjet näyttävät vähän kohmuroilta kuten yleensä töpöttelyn jälkeen ;)

10 kommenttia

 1. Ooh, aivan mielettömän makeat kynnet. Nämä ovat hienot! Sopivat hienosti talveen. :)
  Tipi

  VastaaPoista
 2. Onpas todella nätit juhlakynnet :-)

  VastaaPoista
 3. En ole aikaisemmin tänne kommentoinut, mutta nyt on pakko ryhdistäytyä ja sanoa, että aivan mielettömän kauniit kynnet! Aivan ihanat värit ja mielenkiintoisen näköinen tuo hologrammiefekti :)

  VastaaPoista
 4. Vautsi miten ihanat :) Oikein talviset. Joko sielläpäin on tullut lumi maahan? Mä oon koko päivän ollut nenä kiinni ikkunassa, koska näyttäisi siltä, että viimeistään illalla tulee jonkunlainen lumipeite maahan.

  VastaaPoista
 5. Tipi: Kiitos :)

  Mags: Kiitos :)

  Eliisa: Kiitos, kommentoi toki useammin :)

  Kätsy Kissa: Kiitos :) oli lunta, nyt ei ole. Koko päivän kamala tuuli ja -10 pakkasta.

  VastaaPoista
 6. Aaah tuo Fashion Addict on niin kiva!! Pakko hommate se joskus... Ja Wild at Heart näyttää myös tosi hyvältä tässä! Just muistin että mullahan on se, täytyykin lakata sillä taas :D

  VastaaPoista
 7. Martina: Kiitos :)

  Anonyymi: Fashion Addictia on vissiin kahta eri versiota liikkeellä. Jos joku osaa sanoa mistä saa tätä oikeaa hologrammista niin kertokaa. Toinen ei vissiin muodosta hologrammia kunnolla. Itse ostin tämä tuoreeltaan niin sain oikean version :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥