sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Fashion Moment

Color Clubin In True Fashion kokoelmasta seuraavana kynsillä Fashion Moment.

Fashion Moment on hieno munakoison värinen lakka jonka koostumus on creme. Helppo levittää, laitoin pari kerrosta ja kuivui nopeasti. Joskus inhosin tämän värisiä lakkoja ja mietin kuka niitä käyttää? Eihän värissä ole mitään hienoa, se on vain tumma? Mutta tämäkään ei ole musta pelkästään, vaan vaaleampi. Vaikka kuvissa näyttää mustalta pläjäykseltä mutta trust me, se on munakoiso :)
MUTTA tämä näyttää niiiiiin hyvältä lyhyissä kynsissä, sellaisissa paljon lyhyemmissä kuin minun. Sitäpaitsi väri on nyt todella muodikas, monen julkkiksen kynsistä tälläistä väriä bongailee.


Pikkurilliin päälle Winter Affair kokoelman hologlitter pinkki Gift Of Sparkle. Joka on m-a-k-e-a mutta viimeaikaisten glitterpommien jälkeen ei taas uskalla laittaa paljoa. Odottelen kesää kun saan tämän kuvattua auringossa!


3 kommenttia

  1. Hei tosi makeat noi sun kynnet! Paljonko toi glitter maksaa ja saako sitä suomesta? :) se antaa kivan avaruus tunnelman (tykkään siitä tosi paljon!)

    Voisitko sitte lähempänä joulua tehdä jonkun postauksen joulu ja talvi tyylisistä kynsistä jotka voisi sitten jouluksi laitt!? :)

    VastaaPoista
  2. ^Kiitos :) tekstistä löytyy linkit CesarsShoppiin joka myy kyseisiä lakkoja :) teen kyllä joulukynsiä ehdottomasti, kannattaa myös selata arkistosta aiempien vuosien joulukuun postaukset, löytyy tosi paljon vinkkejä joulukynsiin ;)

    VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥