tiistai 27. marraskuuta 2012

Ei niin talvisia meikkejä

Technic Electric paletti
( Thebos.fi )

Eka meikissä rakastamani fuchsia ja violetti. Häivytysvärinä Wet´n´Wild Creme Brulee. Sisänurkassa taitaa olla mattavalkeaa Lumenelta.
Rajaus Maybellinen Master Drama kynä. Ripsivärinä Lancome Doll Eyes & W7 Big Lash joka oli myös Thebos.fi:ltä.
Tämä on upea kissameikki vihreille silmille!
Toisessa Technic Electric meikissä pinkkiroosa ja Inglotin ruskea. Tässäkin häivytys Wettis Cremellä. Rajaus Maybelline Master Drama ja ripset W7 Big Lash mascara.
Nopea meikki töihin. Pohjustus muuten oli UDPP + MAC Paint Pot Bare Study.
Turkoosia Technic Electric paletista, punertava ruskea Inglot 55 ja ruskea Inglot 326.
Tässä yhteydessä totean pitäväni Technic Electric paletista oikein paljon, on monipuolinen ja pigmenttinen mikä on minulle tärkein asia. 
Ja halpa tietysti, 4,90 e...
Teen usein niin että kun vanha ripsiväri ( Lancome ) vetelee viimeisiä mutta en raaski heittää pois niin käytän sitä hetken uuden ripsivärin ( W7 ) kanssa yhdessä. Uusi ripsiväri on usein juuri avattuna märkää ja sottaista niin vanha kaveri tasoittaa lopputulosta ;) toimitteko muut niin?

Seuraavassa meikissä Esprit palettia ( Thebos.fi ). Tämä on aika jäisen cool meikki, tykkäsin kovasti. Sininen sopii värinä mulle erittäin hyvin.
Käytin paletin kaikkia sävyjä paitsi beigeä. Rajaus ja ripset samat.


Vanhoja kuvia Urban Decay Naked II paletilla, en muista sävyjä...enpä ole palettia kuin pari kertaa käyttänyt vaikka pitkään mietin ostoa...ohhoh...mites se nyt sillee :))

Ihan kivoja meikkejä sillä saa aikaan, ehkä vaan kaipaisin enemmän mattavärejä...nythän siinä ei ole kuin yksi kesy ruskea joka on liian vaalea varjostuksiin. Sotken yleensä sitä mattamustaa sen kaveriksi. Mutta kerron Nakusta joskus lisää ja otan uudella kameralla kuvia sillä tehdyistä meikeistä ;)

7 kommenttia

 1. Aivan upeita ja kyllähän nuo "värilliset" luomivärit pukevat sua enemmän kuin Naked-paletin sävyt. Miten teet tuon Esprit-paletin jäisen sinisessä meikissä olevan luomen ulkokulman? Omia silmiäni pukisi juuri tuon mallinen meikki, mutta se on niin vaikea tehdä. Lopputulos kun on usein liian pyöristetty.

  VastaaPoista
 2. Misty: Pyöreämmän jäljen saan MAC 224 siveltimellä. Käytän yleensä sitä. Jos haluan terävämmän v-varjostuksen niin käytän MAC 213 sivellintä. Tässä vertailua:

  http://charmingnails.blogspot.fi/2010/03/meikkisiveltimeni.html

  Tuolla toisen mallisella siveltimellä v-varjostus on helpompi tehdä. 213:lla saa myös mukavan pehmeän jäljen jota ei tarvitse kauheasti häivyttää. V-varjotukseen käy myös kynäsivellin mutta sillä tulee terävämpi jälki ja pitää häivyttää paljon enemmän :)

  eekku: Kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Oi kun on nättejä nuo kaikki ♥
  Ja kyllä, käytän tota samaa ripsarimenetelmää kun sä ;D

  VastaaPoista
 4. ^Kiitos :) varmaan aika moni käyttää minusta tuntuu :)

  VastaaPoista
 5. Siniset ja turkoosit käyp sulle kyllä niin hyvin.

  Minä käytän enemmän ykkös-Nakua, kun taas kakkosessa on se ihana matta musta. Onneksi on molemmat!

  Jos Naku kolmoseen saisivat liloja ja luumua/vihreää mattaa.

  t:milipili

  VastaaPoista
 6. ^Naku 3 saisi olla enemmän matta voittoinen ja ylipäätään värikkäämpi. Laitoin Naked ykkösen myyntiin kun en mä sitä käytä...

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥