maanantai 26. marraskuuta 2012

ABC: M niinkuin Ms. Socialite

Siis nyt minua rupesi ärsyttämään tämä aakkosteema. M-kirjan ja liian monta M-kirjaimella alkavaa lakkaa joilla olisin halunnut lakata!!!! Aaarrggghh!!!

OPI My Private Jet, OPI My Address Is Hollywood, China Glaze Mummy May I, Color Club Mrs. Robinson....olisin halunnut lakata kaikilla! Mutta pakko oli valita se yksi ja ainut oikea M. 

Se sai luvan olla Color Club Ms.Socialite koska a: En ole lakannut tällä milloin viimeksi, en muista? ja b: Tästä ei taida olla yhtään järkevää kuvaa blogissani. Ja c: Tämä on ihana, miksi en ole käyttänyt tätä?
Ms. Socialitea saa CesarsShopista, jos ihastuit väriin niin kannattaa hankkia nyt, tulee varmasti poistumaan valikoimista kuten koko Rebel Debutante kokoelma...katsokaa, siinä on aivan ihania lakkoja, osa vielä alehintaan 4 e. Ja mulla ei edes ole niitä kaikkia...miten se on mahdollista????Todella kaunis, syksyinen, ihana, aikuinen, hieman murrettu luumu. Creme koostumus. 2 kerrosta. Ja huonot kuvat!!! Pidin tätä yhteensä 3 päivää kynsillä. 
Yhtenä päivänä yritin ottaa kuvia mutta ei vaan tullut hyviä. Välillä näytti liian punapohjaiselta ja jotkut kuvat vaan epäonnistuivat. Viimeisenä päivänä tein leimaukset päälle Pastel Green Konad lakalla ja Bundle Monster laatalla. 
En edes tiedä mitä nämä leimat esittävät, jotain koukeroita?
Aluslakkana minulla on Color Clubin tuotteilla tehty geelilakkaus. Päällyslakaksi laitoin Thebos.fi:ltä saamaani Essie 3-way glaze alus-/päällyslakkaa.
Ei sottaa leimauksia kunhan niiden antaa hetken kuivua. Mustien leimausten kanssa en ole testannut, ne kyllä ovat helpompia leviämään...mutta tämä Essie päällyslakka kuivaa hyvin, n. 5 - 10 min. kerroksen paksuudesta riippuen. Antaa upean kiillon, siis kerta kaikkiaan todella upean! Tykkään tosi paljon tästä päällyslakasta, kestää myös hyvin eikä kärjet ala repswottaa. Hyvä tuote ja todella edullinen Thebos.fi:llä.10 kommenttia

 1. "Jotkut koukerot" ovat melkoisen klassista paisley-kuosia :)

  VastaaPoista
 2. Todella ihana violetti! Ja kuviohan on selvästikin paisley-kuvio.

  VastaaPoista
 3. Kivannäköinen ja värinen lakka :3

  VastaaPoista
 4. Eikös nuo ole paisley-kuvioita? ;) Teetkö leimaukset muuten XL-stamperilla vai Konadin? Mä kun en oo saanu XL-stamperia toimimaan (ja sehän olis niin unelma kaareville kynsille), murrr.. :(

  VastaaPoista
 5. Satu: Kiitos tiedosta :)

  Anonyymi: Uusi juttu mulle :D

  Mimosa: Kiitos :)

  Celia: XL stampperilla. Mulla se toimii tosi hyvin, välillä pyyhin kynsilakanpoistoaineella jos ei tunnu tarttuvan :)

  VastaaPoista
 6. Ai niin ja Celia: Metallisilla lakoilla XL stampperi ei toimi niin hyvin kuin tavan Konad lakoilla leimatessa ;)

  VastaaPoista
 7. Tuo on kyllä kauniin värinen lakka. Iteltäkin löytyy se, mut en ole piiiitkäään aikaan käyttänyt.

  VastaaPoista
 8. ^Minustakin tämä on ihana vaikka on tavallinen väri :)

  VastaaPoista
 9. Paisley kuvio on upea! Ja tosi nätti syvä sävy.

  t:milipili

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥