tiistai 9. lokakuuta 2012

Plugged-In Plum

Mulla on sellainen ihme "sairaus". Mun on tsekattava kaikista uusista OPI kokoelmista onko niissä jotain ihanaa violettia joka olisi pakko saada. Germanystä olisin halunnut sen violetin sekä Bond kokoelmasta....vaikka mulla sellaisia on vaikka miten monta!

Piti ihan katsella violetteja lakkojani ja joku piti valita kynsille himon tyydyttämiseksi. Valitsin luumuisen shimmerisen Plugged-In Plumin. 2 kerrosta.


Leimaukset Konad laatasta m61. En olekaan kyseistä kuviota ikinä leimannut mutta sehän näyttää todelta hyvältä! Leimauksessa lakkana China Glaze Emotion.Glitterlakka Deborah Lippmann Let´s Go Crazy jonka esittelin tässä :)

7 kommenttia

 1. This is sooo pretty!! I just bought Deborah Lippman's go crazy!! I'm so excited to wear it!! <3

  VastaaPoista
 2. Bond-kokoelman violetti creme on sävyltään musta aika lähellä Plugged-in Plumia (joka tietysti on shimmer joten eihän ne lähimainkaan dupeja ole) - sain eilen Bond-lakat ja vertailin vähän, tulin siihen tulokseen, että on ne sentään sen verran erilaisia, että pidän molemmat. Toistaiseksi ainakin :D

  VastaaPoista
 3. Eikä, nyt sekoilin pahemman kerran :D Siis Bond-kokoelman violetti ei olekaan yhtään sellainen kuin Plugged-in Plum vaan selkeästi punaisempi sävyltään, mutta sen sijaan Germany-kokoelman Suzi & The 7 Düsseldorfs on tosi samankaltainen kuin P-i P. Ja itse olen näemmä pistänyt myytävien laatikkoon P-i P:n tuon samankaltaisuuden vuoksi, kun yritän pitää kokoelmani suht järkevän kokoisena :)

  VastaaPoista
 4. TDL: Thank you :)

  milipili: Hehe :D

  Papu: Minäkin yritän järkeillä että mulla on jo samanlaisia. Mulla on kuitenkin monia siniseen taittavia violetteja ( kuin Bond kokoelman violetti ) tai sitten näitä luumuisia. Niin en nyt osta lisää :D

  VastaaPoista
 5. Violettia ei voi olla koskaan liikaa :-)

  Lakat tulivat jo viime viikolla ehjänä perille, kiitokset!

  Terkuin, "Salli"

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥