torstai 25. lokakuuta 2012

Die Another Day

Kolmantena OPI Skyfall eli James Bond kokoelmasta Die Another Day

Tämän värinen lakka oli vähän hakusessa. Itseasiassa yksi toinenkin uusi ostamani OPI on melkein samanvärinen, en sitten jotenkin tajunnut että otin samaan tilaukseen kaksi melkein samanlaista lakkaa. Mutta siitä toisesta myöhemmin.


Die Another Day on hyvin syksyinen väri. Punertava-oranssi, enemmän kuitenkin oranssi. 2 kerrosta lyhyille kynsille, mun pitkille 3. Pitäisi lyhentää pituutta kunhan geelilakkaus kuluu alta pois.


Väri on kaunis ja lakan laatu huippu. Rakastuin, mulla oli tämä pari päivää eikä lohkeillut. Ostitteko tätä lakkaa? Tykkäsittekö?

Vielä Golden Eye Bondeista, lähipäivinä tulossa...
Tilasin muuten uudet Bundle Monster laatatkin mutta en ole saanut aikaiseksi kokeilla. Ehkä mä perjantaina ehtisin. Ajan puutetta vai laiskuutta...

4 kommenttia

 1. Ei oo meitin Sokoksel näitä, haluaa nähdä livenä. Aika paljon on taas punaisia tässä kokoelmassa, ja liian vähän glittereitä ;-)

  VastaaPoista
 2. ^Eikö ole...höh :( jospa ne kohta tulisivat :) ei vaan malta odottaa live näkemistä kun haluaa uutuudet heti!

  VastaaPoista
 3. Kuolasin tätä heti kun näin ekoja kuvia kokoelmasta ja nyt vihdoin sain tän käsiini , rakkautta ensi lakkauksella .. Ihanan intensiivinen punainen ! Ja oranssi vivahde on niin nätti =) !

  VastaaPoista
 4. ^Mun mielestäkin tämä on tosi ihana :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥