torstai 4. lokakuuta 2012

ABC: A niinkuin Artsy Crafty

Olen seurannut Jos edes kynnet blogista aakkosteeman etenemistä ja päätin kopsata idean omaan blogiini. Toivottavasti Papu ja Murmis eivät pahastu; idea nimittäin on sangen mainio, tulee käytettyä ehkä enemmän laatikon pohjalla nököttäviä lakkoja. 

Ja ei tarvitse pähkäillä millä lakkaa kun on pakko valita jotain teeman mukaan! Eli lähden liikkeelle A:lla alkavasta lakasta. Tongin lakkalaatikkoa ja muutama A lakka löytyikin :) valitsin käytettäväksi Color Clubin Artsy Crafty lakan koska sitä tulee käytettyä liian harvoin ja se sopii hyvin syksyiseen fiilikseen.

Artsy Crafty on hyvin tumma ja savuinen vihreä. 2 kerrosta riittää peittämään, lakka levittyy hyvin ja creme koostumus kuivaa hyvin nopeasti.
Lakka pysyy myös hyvin, päällyslakkana tällä kertaa Color Clubin Vivid Top Coat. Nämä molemmat lakat ovat CesarsShopista.Voisitko käyttää syksyllä tätä vihreää? Ainakaan tästä ei tule joulu mieleen koska ei ole liian "true vihreä" =)

Miltäs aakkosteema kuulostaa? Oikeasti olen menossa jo I-kirjaimessa mutta kun ehtisi postata näitä teille, koko ajan on esiteltävänä uusia ihania uutuuksia niin jääpi nämä vanhat hommat vähän pimentoon ;))

9 kommenttia

 1. Onpa nätti lakka ja sopii syksyyn aivan täydellisesti! Minua ainakin kiinnostaa aakkosteema. :)

  VastaaPoista
 2. hei ootko poistanu se kirjotuksen missä myit niitä lakkoja? en löydä sitä ja ostin kolme lakkaa, mutten ole saanut niistä vielä sähköpostia?

  VastaaPoista
 3. ^Oliko nimimerkkisi Janzu? Olen laittanut postia mutta en saanut vastausta. Laitan nyt heti sinulle uudestaan mailia =)

  VastaaPoista
 4. Kiva idea :) Tuli tää mun kommentti vähän jälkikäteen lomamatkan takia ja nyt on ainakin sata postausta jäänyt lukematta!! Pari kertaa olen laittanut Cesarsilla Artsy Craftyn ostoskoriin, mutten koskaan ole vienyt ihan kassalle asti :)

  VastaaPoista
 5. ^Tää on hieno, tumma mutta silti vihreä :) ja eiks tämä ole alessakin nyt...

  VastaaPoista
 6. Ei Murmis pahastu idean lainaamisesta. Itsekin nimittäin nappasin sen muualta. Mulla on edennyt tuskaisen hitaasti kyllä aakkoset, mutta nyt on enää kaksi lakkausta tekemättä ja muutama muu vielä blogaamatta.

  VastaaPoista
 7. ^Innolla seuraan teidän teemanne etenemistä :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥