perjantai 21. syyskuuta 2012

Ruskeiden silmien korostus

Meikkivinkkejä minulta kysytään jatkuvasti ja melko yleinen kysymys on minkä värisiä luomivärejä voisi käyttää eri värisille silmille. Nyt voimme käsitellä ruskeita silmiä koska mulla on ruskeita piilonlinssejä käytössä.

Jos halutaan korostaa ruskeita silmiä vastaväreillä niin meikkiin kannattaa valita sinisiä, turkooseja, violettia, vihreää..
Ruskeat silmäthän ovat siitä ihanteelliset että niihin sopivat ihan kaikki värit...vaikka keltainenkin näyttää uskomattoman makealta! Tein muutamia mallimeikkejä siitä miten värit sopivat ruskeiden silmien kanssa.
^MAC Moon´s Reflection + MAC Freshwater. Valkea matta Lumenelta.
^Fyrinnae OMGWTF, Pure Luxe Kinky + Pure Luxe Chocomint.


^Tässä meikki vihreillä silmillä ja alemmissa kuvissa olen laittanut ruskeat piilolinssit.
Meikin vaaleanpunainen Inglot 431, luumu Inglot 375 ja musta Inglot 65. Rajaus Urban Decay 24/7 Zero ja ripsari Lancome Doll Eyes.


Piilolinssit tarjosi LensStore.
Seuraavassa jutussa esittelen lisää meikkivinkkejä ruskeille silmille.

5 kommenttia

 1. Ah, ihana tuo violetti meikki ♥ Sinä oot kyllä taitava :)

  VastaaPoista
 2. ^Kiitoksia, tämä violetti oli minunkin lempparini :)

  VastaaPoista
 3. Ihania ihania!
  Harmi kun itse ei voi kokeilla värillisiä linssejä tai ainostaan jotain crazy-tyyppisiä.

  VastaaPoista
 4. Ruskeasilmäisenä voin todeta: ihania meikkejä. Harmi vain, että itselläni ei ole aikaa (pieni vauva) meikata noin upeasti enää. Mutta sitten joskus taas :)

  Olisi kiva, jos kuvissa näkyisi molemmat silmät. Yksittäisistä kuvista näkee kyllä värit yms. tarkasti, mutta kunnon kuvat edestäpäin antaa paremman käsityksen koko meikistä.

  Terveisin,

  Imetyskone :)

  VastaaPoista
 5. milipili: Niinpä mutta ole sä onnellinen kun sulla on ihanatr uskeat silmät :) kaikki meikit käyvät sulle ja näyttävät upeilta!

  Imetyskone: Heh, ainakin tuon nimimerkin tunnistaa =)
  Kiitos palautteesta, joskus otan molemmista silmisä ja joskus vain yhdestä...kaikki on kiinni miten kuvat onnistuvat kun joskus on niin pimeää ettei yhsinkertaisesti saa hyviä kuvia. Haluan aina kuvata luonnonvalossa enkä salamalla/keinovalossa :) mutta lisää ruskeiden silmien meikkejä tulossa, yritän ottaa molemmista silmistä kuvat =)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥