perjantai 31. elokuuta 2012

Sci-Fi

Voi mitenkähän olen unohtanut käyttää Color Clubin magneettilakkoja...ehkä minulle tuli vähän ähky magneettilakoista yleensäkin kun niitä tuli vähän joka suunnlta. Kuten kävi Crack lakkojen kanssakin :) mikä onkaan seuraava villitys...

Color Clubin Magnetic Force kokoelmassa tuli kivoja magneettilakkoja joista erityisesti tykästyin Sci-Fi väriin. Tämä on oliivi-kultainen jossa on glitteriä seassa. Glitterit korostuvat erityisen kivasti magneetin tekemissä raidoissa vai mitä neidit ovat mieltä?
Näitä lakkoja tarvitsee vain yhden paksuhkon kerroksen, sitten painat korkissa olevan magneetin kynteen ja kuvio muodostuu heti.

Magnetic Force lakkoja saa vain CesarsShopista. Ovat tavallisia CC lakkoja kalliimpia mutta ehdottomasti sen arvoisia :)


5 kommenttia

 1. Mä en kyllä jostain syystä syty ollenkaan näihin magneetteihin (tosin kai never say never... kopkopkop), crackletkin oli vähän niin ja näin ensin. Mutta mielenkiinnolla mäkin odotan, että mikäköhän on seuraava trendi kun tämä(kin) menee ohi :P

  Nätin värinen lakka tosin, ei siinä mitään :)

  VastaaPoista
 2. ^Onhan ne kivoja mutta en ehkä nyt jaksa vähään aikaan lakata magneettilakoilla :)

  VastaaPoista
 3. Toi on tosi mielenkiintoinen lakka! Mä hankin ton vähän aikaa sitten, mutta en ole ehtinyt vielä testaamaan. Heti seuraavaksi pääsee kynsille, kun pitää jotain nopeaa ja helppoa tehdä, enkä halua mitään monimutkaisia koristeluja. :)

  VastaaPoista
 4. Niniane: Tämä on hienompi kynsillä kuin pullossa :)

  milipili: Kiitos :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥