torstai 23. elokuuta 2012

Corrosion Red

Mä niin arvasin että tämä on lempparini Snowcrystalin uuden kokoelman lakoista.

Upea ruosteenpunainen cremelakka, 2 kerrosta. Levittyy hyvin, kuivuu ihanan nopeasti ja pysyvyys on ollut todella hyvä näissä uusissa Snowcrystaleissa. Ihanaa kun saa nauttia hyvin pysyvistä lakoista eikä tarvitse pelätä lakan lohkeilua :)Erityisen kiva syksylakka jota suosittelen erityisesti lukijalleni milipilille, tämä on siis sinulle sopiva sävy! En ole itsekään törmännyt ennen tämän väriseen lakkaan, ihana yllätys :) tykkäisitkö sinä tämän värisestä lakasta?


Nämä löydät Kicksistä elo-syyskuussa ja lakat maksavat 8 e / kpl.

6 kommenttia

 1. http://d1535dk28ea235.cloudfront.net/preset_64/LOreal-Miss-Candy1.jpg

  oon nyt ihastunut hirveesti tollasiin kynsiin, noille on varmaan joku hieno nimi jota en tiiä :) muistelin että oot tainnu joskus tehdä jotku ton tyyppiset (tai sitten muistan ihan väärin) enkä tienny oikein millä hakusanalla hakisin nii aattelin kysyä sit suoraan että onko näin? :D

  oon ihastunut noihin itseasiassa niin paljon että taidan tehä tollasia kyllästymiseen asti...

  VastaaPoista
 2. ^Half moon manicure eli puolikuu manikyyri. Kyl mää joskus sellaaset tein mutta hieman epäonnistuneesti :D tai olen tainnut paritkin tehdä. Hienommat ne on lyhyillä kynsillä. Varmaan Manikyyri tagistani löytyy ellen väärin muista, kun en itsekään löydä täältä blogistani kaikkea jos joskus etsin ;)

  VastaaPoista
 3. Kicksit on mahtavia liikkeitä, harmi kun täällä pohjosessa ei ole missä ite asun. :( No, veli asuu onneksi oikianlaisella paikkakunnalla niin saa pikkusiskolleen hakia tommosta lakkaa! :D

  VastaaPoista
 4. ^Täälläkään ei enää ole ja arvaa harmittaako! Minäkin aina shoppailen naapurikaupungin Kicksissä ;)

  VastaaPoista
 5. Heeiiii, vähänkö ihana lakka! Harvempi punainen (josko mikään) lakka on tätä sävyä, tulee mieleen Diorin syysviisikko Earth Tones =)

  VastaaPoista
 6. ^Niin muuten tulee ja se tosiaan on syksyviisikko :) ja aivan ihana!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥