tiistai 3. heinäkuuta 2012

Rock-It

Orly Rock-It


Color Club Fame & Fortune nimettömässä, tätä saa CesarsShopista.Rock It lakalla on minulle tunnearvoa ja siitä tulee muistoja mieleen. Toki se on myöskin ihana; tumma punainen Glass Fleck lakka. Taisin laittaa pari kerrosta. 


Fame & Fortune on hieno puolipeittävä lakka joka sopii ehkä paremmin juurikin toisen lakan päälle. Lakassa on Jelly koostumus ja foliolastuja jotka kimaltavat hologrammisesti.

11 kommenttia

 1. Jostain syystä mun mielestä monikin Orlyn lakoista näyttää paremmalta pullossa kuin kynsillä :D Niin toikin..vai liekö tekemistä sen kanssa, että on vaan niin vaikea kuvata. Ja sit mulla ei ole yhtään Orlya itsellä, niin en voi sanoa :D

  Tosi kauniit joka tapauksessa! Toi CC on erikoisen näköinen lakka :)

  VastaaPoista
 2. ^Kiitos :) totta on että jotkut ovat nätimpiä pullossa, pätee useamman merkin kohdalla :)

  VastaaPoista
 3. hei mulla olisi kysymys: osaisitko viileäsävyisten ja näyttävien lakkojen ystävänä neuvoa hyvää kirkkaanviolettia, mieluummin kylmään kuin lämpimään taittavaa shimmer-lakkaa? tummia ja murrettuja violettuja ja helmiäisiä löytyy, samoin punavioletteja, mutta kaipaisin jotain, joka olisi violetille sitä, mitä Zoya Charla tai Orlyn Halley's comet ovat turkoosille/siniselle, eli tosiaan kunnon näkyvä shimmer. violetista siniseen/turkoosiin taittava duochromekaan ei haittaisi... pakkohan sellainen lakka on olla jossain!

  VastaaPoista
 4. Kävin ottamassa juhannuksenna Tallinnassa ollessani hotellissamme geelilakkauksen kynsiin, sillä kynteni kasvavat vauhdikkaasti mutta liuskostuvat ja katkeilevat jatkuvasti. Aloin miettimään, että voiko geelilakkauksen päälle lakata ja poistaa normaalia kynsilakkaa? Olen kuullut että geelikynsien päällä voi. Otin tarkoituksella nuden vaalenapunaisen kevyellä shimmerillä jos normilakkojen käyttö on mahdollista :)

  VastaaPoista
 5. Kätsy Kissa: Niin minäkin ;)

  ashmi: Ihanaa kun kysytään suositteluja! Mulle tuli heti mieleen monta kivaa OPI kylmää violettia, ne + muita löytyy violetit kategoriasta:

  http://charmingnails.blogspot.fi/search/label/Violetti

  Color Clubin Alter egossa on myös 2-3 violettia jotka saattavat olla hakemiasi :)

  http://www.cesarsshop.fi/color-club-alter-collection-c-214_222.html?page=1

  Toivottavasti joku ihastuttaisi!

  Anonyymi: Voit laittaa kyllä, geelilakkaus kestää poiston kynsilakanpoistoaineella :)

  VastaaPoista
 6. Voi kiitosta! :)

  OPI Designer series Temptation iski koviten. harmi vaan, että on niin jumalattoman hintainen ebayssakin. :o

  Color Club SECRET AGENT 910 olis ilmeisesti kyllä myös sitä mitä olin hakemassa. vähän vaikea sanoa kun joka netin kuvassa väri on vähän eri. :D no ei ehkä tule kohtuuton rahallinen vahinko jos sen hommaa...

  VastaaPoista
 7. ^Secret Agent on melko lähellä tuota OPIa :)

  VastaaPoista
 8. Ah what a beautiful red! :-) I wish I could actually read your posts. Is there any way to translate?

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥