keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Meet Me At Sunset

Essie Meet Me At Sunset


Tämä on yksi parhaista Essie lakoistani, väri on niin maukas oranssinpunainen, ei kai tästä voi olla tykkäämättä? Uskomaton kiiltokin! Laitoin lakkaa 2 kerrosta.


Lakka pysyi lohkeilematta 3 päivää! On todella laadukas lakka minun mittapuullani. Oraansit lakat kuuluvat kesään kiistattomasti, mikä on sinun oranssi suosikkisi?

11 kommenttia

 1. Ihanan täyteläinen oranssi! Mun suosikki on Orlyn Melt Your Popsicle tai essien Mini Shorts ;)

  VastaaPoista
 2. Tuo on muuten minunkin suosikkilakkani.. tai no yksi niistä :D
  Täytyy kehaista tuota Head2toeta!
  Tilailin viime ma sieltä 0-60 kuivattajaa ja muuta pientä, ja ne tuli jo eilen! Mahtavaa :)
  Kokeilen nyt tuota pikakuivattaja/päällyslakkaa, koska Seshe Vite mulla ei vaan pysy. Lähtee kummasti kuoriutumaan värilakan kanssa kynneltä, vaikka mitä tekisin. Sally Hansenkin toimii paremmin :P

  VastaaPoista
 3. Ihana! Tykkään kans korallisista lakoista, omia käytössäni olleita ovat O.P.I. Atomic Orange ja IsaDora Pure Coral. Kumpikin on kuitenkin makuuni liian punainen sävy, haluaisin sellaisen vähän hempeämmän korallisen kesälakan :)

  VastaaPoista
 4. Hei, tämä on myös minun lemppari värini Essien lakoista! Se oikein hehkuu kynsissä :D Minulla on pysynyt lakkaus n 7 päivää hyvänä, sillä olen laittanut siihen päälle Essien omia päälyslakkoja.
  Essien Good to go- kuivattaja/päällyslakka on todella hyvää! Suosittelen kokeilemaan :P

  VastaaPoista
 5. Vanquish: Kumpaankaan en ole tutustunut eikä varmaan kannata kun oransseja riittää :)

  Anonyymi: Seche lähtee pois jos sen laittaa tosi märän lakan päälle tai liian paksuna kerroksena :) H2T on kyllä hyvä putiikki :)

  Katjamaria: Atomic orange on ihana :) mites Essien Haute as hello?

  http://charmingnails.blogspot.fi/2012/06/haute-as-hello.html

  Anu: En olekaan testannut, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 6. O.P.I:n vanhasta kokoelmasta Good Man-darin is hard to find. Avaamaton pakkaus odottaa kun nykyinen loppuu! Anon jolla Seche failaa; kokeile myös Essie good to go!

  VastaaPoista
 7. NO TERVE! Erittäin kaunis lakka, että kuola ihan valuu. Täällä korvessa missä asun niin ei tuommosista lakoista oo tietoakaan :D

  VastaaPoista
 8. En tiiä tuliko edellinen perille, mutta kehuin Chanelin Holidayta. OPIn Atomic Orangekin on ihana, tää Essie on kyl upee!

  VastaaPoista
 9. UPEA tuo Essie!♥ Pakko saada!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥