lauantai 2. kesäkuuta 2012

UV geelilakkaus kynsille!

Sain CesarsShopista UV geelilakka setin kokeiltavaksi. Mulla ei ollut ennestään geelilakkauksista oikein mitään tietoa saati omaa kokemusta. Mielenkiinnolla otin haasteen vastaan; jaksanko olla pari viikkoa samassa lakkauksessa??

Settini saapui postissa ja siihen sisältyi:

UV lamppu
UV Aluslakka
UV Päällyslakka
Cleanser
4 erilaista Color Club geelilakkaa; nude, oranssi, punainen ja pinkki
ViilaAjattelin tehdä geelilakkauksen ensin varpaisiin. Minulla on vielä ensi viikko töitä ja sitten alkaa loma. Olen suunnitellut pitävänä geelilakkausta käsien kynsissä sekä töiden että loman ajan niin saan tavallaan annettua tasapuolisen ja rehellisen mielipiteen lakkauksen pysyvyydestä. Ehkä huomenna tai alkuviikosta teen lakkauksen käsien kynsiin, siitä sitten lisää :)


Mutta ensin varpaat. Niissä ei pienet virheet näy niin paljoa ja niistä oli hyvä aloittaa kokeilu. Valitsin varpaisiin Pret-A-Pink sävyn joka on maitomainen nude. Haluaisin sitä myös käsiin mutta mietin peittääkö se keltaisuutta? 

Näistä kuvista huomaa että kyllä se vähän tasoittaa ja taittaa keltaista pois. Kyllä lopputuloksen huomaa vaikka lopputulos on "vain vaalea". Kynnet ovat siistimmät ja luonnolliset. Kyllä passaa esitellä sandaalien kanssa.


Geelilakkaus oli tosi helppo tehdä vaikka ajattelin sen olevan hankalaa. Ensin viilasin kynnen mattapintaiseksi mukana tulleella viilalla ja laitoin uunin lämpenemään ( hih ). Sitten pyyhin pölyt kynneltä pois.
Laitoin kynnelle UV Polish Base Coat eli aluslakka. Jalka uuniin ja kuivatus 2 min. Sitten aloin laittamaan värilakkaa jota laitoin kolme kerrosta ja joka kerroksen välillä kuivatin uunissa n.2-3 min. Kolme minuuttia varmisti neuroottiselle ihmiselle sen että lakka on varmasti kuiva...
Kun olet laittanut värilakkaa haluamasi kerrokset niin kynnelle UV Polish Top Coat eli päällyslakka ja sitä kuivatetaan taas 2 min.
TÄSSÄ tarkat ohjeet Color Club geelilakan käyttöön. Kannattaa lukea ne ensin. Muutaman virheen tein minäkin, otin lakkaa vähän liikaa kerralla...kyllähän se kuivuu mutta valuu kynsinauhoille. Lisäksi lakkaa jäi puuttumaan vähän reunoilta kun...no tiedätte mitä se on taittaa jalka syliin ja yrittää lakata tasaisesti :D Lakkahan on geelimäistä eikä normaalin kynsilakan tapaista.
Ja onneksi se ei näy niin paljoa nudelakassa mutta jos olisin laittanut punaista lakkaa niin lopputulos olisi ollut vähän sottainen ;)
Mietin vielä minkä värin laitan käsien kynsiin, mitä jaksaa katsella pari viikkoa? Ehkä tuota oranssia :) kesälomakynnet :) onneksi mulla on postauksia jemmassa niin teidän ei tarvitse pelätä parin viikon taukoa vaikka mulla sitten nämä geelilakkaukset onkin.


Tässä linkki Cesarin geelilakat osastoon jossa tuotteisiin voi tutustua lisää.


Mitä ajatuksia geelilakkaus herätti? Voisitko itse kokeilla?

11 kommenttia

 1. Kuulostaa helpolta ratkaisulta esimerkiksi lomamatkalle tai kiireiselle työjaksolle. Mutta miten tuo poistetaan? Ei taida normaali lakanpoistoaine toimia...

  VastaaPoista
 2. Mä kyllä niin haluaisin itselleni tuollaiset geelilakkatarpeet. Kerran olen geelilakkausta kokeillut (CND Shellac), hienot oli mutta valitettavasti huonon laittajan takia geelit lähtivät hiihtämään todella ala-arvoisen ajan kuluttua ja muutenkin jälki oli vähän niin ja näin. Itse tehden ja harjoitellen saisi varmasti hyvää jälkeä aikaan, tai ei ainakaan huonompaa. :D Tykkäsin paljon kun geelilakka suojaa kynttä muttei ole kuitenkaan yhtä vaivalloinen prosessi kuin rakennekynnet.

  VastaaPoista
 3. Helmisusi: Pitää liottaa asetonissa n.10 min. itse kokeilen ensin Dependin sinistä foliosysteemillä jotta olisi mahdollisimman hellävaraista kynsille :)

  Anna Gramm: Ikävää lukea tuollaisista kokemuksista. Meinaan tehdä tällä kavereillekin lakkauksia jotta kuulen monen mielipiteen asiasta. Kunhan saisi niitä koekaniineja tänne :D kyllähän se suojaa kynttä tosi hyvin, tämä olisi varmaan talvella hyvä ratkaisu kun ainakin mulla ne tuppaa katkeilla pakkasilla ja saa kasvattaa viikkoja takaisin pitkiksi :(

  VastaaPoista
 4. Vähän aiheen vierestä.. Tiedätkö hyvää nettikauppaa ulkomailla josta saisi tuoksuja edullisesti?

  VastaaPoista
 5. Täähän olis varpaiden kynsiin just hyvä! Uuni löytyykin valmiina joten täytyy harkita noiden lakkojen hankkimista :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Strawberrynetistä tilaan itse :)

  Alcyone: Se on hyvä jos on jo uuni niin tulee halvemmaksi aloittaa :)

  VastaaPoista
 7. Onhan tuo ihan mielenkiintoista, tosin tykkään vaihdella lakkoja usein silloin kuin siihen on mahdollisuus.

  VastaaPoista
 8. ^Niin minäkin...mutta mielenkiinnolla halusin kokeilla tätä. Eilen illalla mietin pitäiskö mun talvella kokeilla tätä ettei kynnet katkeilisi. Koska saahan tän päälle tehtyä Konadeja niin se ei ole niin tylsä :)

  VastaaPoista
 9. Mulla on nyt 2 vkoa ollut uv-lakat sormen kynsillä, valko-pinkki-liukuranskis. Laitoin sen lähinnä luonnonkynnen suojaksi, kun omat on vähän haperot.

  Tuohon voi hyvin lakata normilakoille päälle, ei tarvi katella samoja kynsiä montaa viikkoa. Lakkaaminenkin on nopsaa ja kestää hyvin. Nyt jo vähän kyllästyttää, kun samat lakat on perjantailta asti.

  Uv-lakka kestää hyvin sinisellä dependillä poiston, eli ei varmaan ihan muutaman minuutin liotuksella lähde asetonittomalla - jos ollenkaan. Mielenkiinnolla jään odottamaan postausta poistosta! Ja olisi mielenkiintoista tietää, kuinka kestää normilakan tuonne base- ja topcoatin väliin. normilakkoja.

  -T-

  VastaaPoista
 10. UV-lavon riskeistä keskustellaan USA:ssa että altistaako melanoomalle nuo lamput. Suojakerroinvoidetta ehkä voisi käytää...

  VastaaPoista
 11. T: Kiitos tietoiskusta :) Postailen sitten millaista uv lakan poistaminen oli :)

  Nuppu: Onneks tuo aika lampun alla on niin lyhyt :) myönnän olevani pidempiä aikoja auringossa ilman suojaa...

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥