maanantai 25. kesäkuuta 2012

MAC Woodwinked

Ostin MAC Woodwinked luomivärin Turun Stockmannin MAC pisteeltä. Hinta 17 e. Woodwinkedin sanottiin olevan sopiva vihreille silmille joten pakko siihen oli langeta. Muistelen että minulla ei ollut tätä solona tai missään paletissa.Woodwinked on kaunis kullanhohtoinen ruskea. Sopii monen värin kanssa yhdistettäväksi. Koostumus on Veluxe pearl ja värissä on pigmenttiä, se liukuu siveltimessä ja luomella hyvin. Pysyy hyvin luomella ja on niin monikäyttöinen väri että voisin suositella sitä vähän jokaiselle. Sopii ruskeille, vihreille ja sinisille silmille.

Olen yhdistänyt sitä muiden MAC luomivärien kanssa.

Tässä Woodwinked luomella, Bronze varjostuksessa, Cloudburst ulkonurkassa ja Grand Entrance highlighterina kulmaluulla ja silmän sisänurkassa kevyesti.
Woodwinkedin kanssa sopii myös Club.

Sekä Coppering joka taittaa Woodwinkedin todella kultaiseksi!

Onko kukaan muu ihastunut Woodwinkediin?

9 kommenttia

 1. Woodwinked ja All that Glitters on mun työpäivämeikkejä. Jompaa kumpaa sudin vaan liikkuvalle luomelle 224:lla ja musta rajaus =)

  Ton Clubin voisi ostaa kyl..

  VastaaPoista
 2. Moikka, olis joskus kiva nähdä tän tyylisiä yksittäisiä sävyjä niin, ettet oo vielä lisäilly muita sävyjä. Error error, yksinkertainen juttu hankalasti selitettynä, mutta siis itsellä ei ikävä kyllä meikkaajan taidot riitä yhtä mageisiin luomuksiin kun sulla, eli usein arkimeikki koostuu tasan yhdestä värisävystä, niin olis kiva nähdä sellanen näyte :) joskus.

  VastaaPoista
 3. milipili: Osta ihmeessä, ihana ja monikäyttöinen väri :) mulla taas ei ole All that glittersiä!

  Claire: Kiitos, onneksi värin voit nähdä tuosta swatchista :) en osaa käyttää luomella pelkästään yhtä sävyä koska sen tyylinen meikki ei sovi minulle vaikka se varmasti muita pukeekin ;)

  VastaaPoista
 4. Näyttää tosi hyvältä, tuollaiselta mihin tilanteeseen vain sopivalta - sävyltä :)

  Eks oo muuten kauheeta koittaa jossain kynsilakka/luomiväri-tiskillä koittaa muistella, että onkohan mulla tällainen sävy jo vai ei..? :D Varsinkin jos on jossain paikassa, mihin ei heti pääse uusiksi - kuten MACin tiskillä tai laivan tax freessä. Sit täytyy vaan riskillä ostaa tai jättää ostamatta (ja mahd. katua kotona..) :P

  VastaaPoista
 5. en tiiä ootko jo tehnyt, mutta jos et, niin voisitko tehdä postauksen sellaisista meikeistä/meikkaustyyleistä jotka soveltuisi hyvin siniharmaille silmille? :)

  VastaaPoista
 6. Martina: Onneksi muistan aika hyvin mitä sävyjä mulla on..paitsi paleteissa olevat :D

  Riikka: Siniharmaita silmiä korostaa erilaiset ruskeat, kulta, kupari, oranssi, persikka...voin joskus tehdä tuollaisia postauksiakin :)

  VastaaPoista
 7. Ei voi mitään - sulla on vaan niin nätit silmät. :)
  Täytyy vähän tarkemmin kahlata täältä sun blogista noita meikkausohjeistuksia... Oon lähdössä ekaa kertaa sataan vuoteen hieman bilettään festarimeiningillä, täytyy koittaa laittaa lärvään muutakin kun puuterit ja huulikiillot. :D

  VastaaPoista
 8. tosi kiva, ei ole tullut vielä testattua ite noita luomivärejä ollenkaan.

  VastaaPoista
 9. Lisey: Hihih kiitos :) Täältähän löytyy myös tutorialeja bilesilmien luomiseen ;)

  Nunnu: Kiitos :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥