tiistai 5. kesäkuuta 2012

Geelilakkaus kotona - Vinkit ja ohjeet

Nyt sain aikaiseksi tehkä geelilakkauksen käsien kynsiinkin...olin edellisenä iltana huoltanut kynnet eli leikannut, viilannut tasaiseksi sekä työntänyt ja leikannut kynsinauhat.
Mietin minkä värin haluan ja päädyin punaiseen. 
Color Club geelilakka Watermelon Candy Pink
CesarsShopista


Tässä aiemmat ohjeeni geelilakkaukseen kotona. Tätä Color Clubin geelilakkaa saa laittaa aika varovasti, valuu pitkin kynsinauhoja jos alkaa ahnehtimaan liian paksuja kerroksia. Minä laitoin 2 kerrosta. Aikaa kynsien tekoon meni n.tunti. 
Kynsistä tulee vahvemman tuntuiset koska geelilakkaus suojaa niin hyvin. Joten siis ihan ehdottomasti aion kokeilla tätä talvella. Innolla odotan miten nämä kynnet kestävät töitä, remonttia kotona ja kotihommia yms. raporttia siis tulossa sekä tottakai näitä tulee koristeltuakin :)
Nätit ovat ilman koristelujakin, tämä punainen on sellainen vadelmaan taittava punainen. Muuten pieni vinkki vielä; jos joku kynsi epäonnistuu eli kerroksesta tulee liian paksu/valuu kynsinauhalle niin viilaat vain kohdan tasaiseksi paksulla karhealla viilalla ja geelaat kohdan uudestaan :)


Nyt Salkkareille...

8 kommenttia

 1. Täytyy kyllä kokeilla tota geelilakkausta. Töissä on kynnet saanut kokea aika kovia viime aikoina, ja koko ajan saa lakata uudestaan, kun lakat lohkeilee. Mielenkiinnolla odottelen raporttia lakkauksen kestosta :)

  VastaaPoista
 2. Alkaa itseäkin himottamaan nämä geelilakat. Uuni löytyy jo. Odotan kovasti sun raporttia näiden lakkojen kestävyydestä. :)

  Hyvää kesää!

  VastaaPoista
 3. SuviPetra: Kiitos :)

  Laura: Tänään töissä napsautin pari kertaa kynnen pahasti eikä katkennut! Kyllä tämä geelilakkaus vaan suojaa....minuakin ärsyttää joka päivä lakkaaminen kun lakat eivät pysy...

  Anu: Kiitos, raporttia kyllä tulee parin viikon päästä. En usko että jaksan pitää pidempään ;) Kiitos samoin, ihanaa kesää, enää 2 päivää töitä...

  VastaaPoista
 4. Mites tollasen lakkauksen sit saa pois? :D

  VastaaPoista
 5. ^Kynsilakanpoistoaineella ja kunnon muhituksella tai viilaamalla...raportoin kyllä sitten :)

  VastaaPoista
 6. Olen kahlaillut blogissasi muutamaan otteeseen ja lueskellut kokemuksiasi kynsien geelauksesta. Tuo voisi tosiaankin olla ratkaisu siisteihin kesäkynsiin.
  Olisiko mielestäsi tuo Cesarsshopin Sina UV-geelilakka aloitussetti 12W toimiva paketti vai pitäisikö lampun olla voimakkaampi tms. tai voiko niissä edes olla eroja?

  VastaaPoista
 7. ^Mulla on varmasti se Cesarin aloituspakkauksen lamppu ja se on riittänyt ihan hyvin. Voithan sä vielä lähettää kysymyksen Cesariin ja kysyä vaan ovathan he ammattilaisia joten osaavat valita sopivat tuotteet :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥