keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Benecos uutuuksia

Postimies muisti minua Benecosin uusilla tuotteilla.

Sain muutamia siveltimiä.


Viiston poskipunasiveltimen jolla on älyttömän hyvä tehdä varjostukset tai levittää aurinkopuuteri. Sopii myös poskipunalle tottakai, nämä on ihan mistä itse tykkää.
Sivellin on synteettinen ja hintaa n.10 e.  Ihana, tykästyin tähän koska viistoja siveltimiä ei ole ikinä liikaa ja jos omistat yhden ainoan niin se on varma että se on aina likainen tai väärässä värissä...pienen mutta kätevän kokonsa ansiosta kulkee hyvin mukana.


Luomivärisiveltimen jolla voit levittää värin tai häivyttää. Koska tätä mainostettiin erityisesti häivyttämiseen niin pieni piru minussa halusi kokeilla toimiiko se oikeasti...teen yleensä meikin kolmella eri siveltimellä, en siis ikinä tee kaikkea ( levittämistä, varjostusta, häivyttämistä ) samalla siveltimellä. 
Tämäkin sivellin on synteettinen ja hintaa 5 - 6 e. Ei paha! Sillä sivellin toimi hyvin. Pakkaa ja levittää värin hyvin. Teki varjostukset ja häivytti. Mutta en lähtisi häivyttämään tällä mitään tummia mattavärejä jos sellaisia käytät. On vähän käyttäjästä itsestä kiinni mutta minä häivytän tällä vain helpommin häivytettävät luomivärit jos haluan oikeasti 3 in 1 siveltimen.Tähän se kykeni...meikki Dior Night Dust viisikolla, käytin siis vain Benecos luomiväri/häivytyssivellintä. Meikin tarkoitus oli tumma juhlameikki.Paketista paljastui vielä kynsilakat My Secret ja Expressive Mint joista en tiedä kummanko söisi ensin kun ovat niin suloisia!Ja  viimeisenä uusi rakkaus; Benecos huulipuna Peach. 
Ensisilmäyksellä saatoin ajatella että varmasti tumma huulilla mutta eipä olekaan! Vaan yllättävän vaalea!Ihana nudepuna! Niitä ei ole ikinä liikaa...
Pääsi heti kavereiden joukkoon :) siis sen jälkeen kun kissa tiputti sen lattialle :( kauniin muotoinen puna oli muisto vain...mutta en jää suremaan, onpahan hyvä syy kuluttaa äkkiä pois ja ostaa uusi. Tämä puna levittyy ihanasti ja kosteuttaa huulia. Kuin Pink Rose mutta nudeversiona, koostumus on siis yhtä ihana!Peach, Pearl, Hot Pink ja Pink Rose. Peach ja Pink Rose ovat kosteuttavampia, Pearl ja Hot Pink aavistuksen kuivempia. Menitkö sekaisin? No niin minäkin sillä Benecos meikit ovat hyviä, edullisia ja luonnonkosmetiikkaa.Tästä löydät Benecosin jälleenmyyjät. Oletko kokeillut jo Benecosin kosmetiikkaa vai harkitsetko vasta?

8 kommenttia

 1. En ole koskaan kokeillut Benecosta, mutta mieli tekisi. Tosin nuo siveltimet näyttävät ihan miehen työkaluilta :D Tai ehkä pikemminkin maalarin välineiltä.. En hirveästi syty niiden ulkonäöstä, mutta ei se mitään jos hyviä ovat :)

  VastaaPoista
 2. ^Eipä sillä ulkonäölle ole niin väliä kunhan eivät ihan halpiksilta näytä. Jämäköitä ovat, eikös miesten työkalujen kuulukin olla sellaisia ;)

  VastaaPoista
 3. En ookaan tiennyt, että Benecos on noin edullinen. Noi siveltimet näytti hyviltä! Varsinkin toi viisto. Nudepuna näyttää myös tosi hyvältä..! Damn you, täytyykin lähtee metsästään noita jälleenmyyjiä.. :DD

  VastaaPoista
 4. kaikki kuulostaa hyvältä, siveltimet varsinkin! ja nyt huomasin vielä että benecosia saa kemistäki :)

  VastaaPoista
 5. Martina: Hihi, pahoittelen ;) ovat mukavan edullisia kyllä.

  strange: Kiva juttu :)

  VastaaPoista
 6. Moi!
  En oo ennen kuullukkaan Benecosista, mutta noista siveltimistä tuli ihan EcoTools:in siveltimet mieleen.
  Ilmeisesti luonnonkosmetiikkaa??
  Hyvä blogi sulla muuten, pitempään oon jo lukenu, mutta vasta nyt uskaltauduin kommentoimaan! :) Itsekkin bloggailen osoitteessa: http://www.beautyepicure.com/
  Jos aika sallii niin käy tsekkaa!
  Terkuin:
  Inksu

  VastaaPoista
 7. Mainitset tuossa tekstissä, että et lähtisi tuolla siveltimellä häivyttämään tummia mattavärejä.

  Olen itse viime aikoina siirtynyt enenevässä määrin kohti mattasävyjä ja juuri tuo häivyttäminen on aiheuttanyt pientä ihmettelyä. Mattavärit eivät selkeästikään levity, eivätkä häivyty yhtä helposti kuin kevyesti hohtavat yms.

  Kysymys siis kuuluukin, että millä siveltimellä lähtisit niitä tummia mattoja häivyttämään?

  VastaaPoista
 8. Inksu: Kiitos :)

  LemonJuiice: Mulla toimii ainoastaan mattavärien häivytyksessä MAC 217. Se on paras! Mattavärejit on vaikeampia häivyttää mutta loistavalla siveltimellä se on helppoa tehdä :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥