keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Uutuuksia CesarsShopissa!

CesarsShopiin on saapunut uusia ihania XL laattoja jotka tulivat minulle arvosteltaviksi. Sain mukaan myös XL stamppereita. 

Ihan ensin kiinnitin huomion siihen että nämähän ovat samoja kuin MagnoNailsin laatat. En tiedä ihan samoja mutta samanlaisia. Ainakin tämä käärmelaatta on samanlainen paitsi muutaman kuvan osalta ja Cesarsin laatassa kuvat ovat hieman paksumpia, pienet viivat ovat ohuempia Magnon laatassa. Näissä riittää pituus pitkiin kynsiin ja laatat toimivat moitteetta eri lakoilla. Leimasinta on kahta erilaista, punaisella ja valkealla päällä. 
Leimasimissa lähdin vertailemaan tuntumaa. Punaisella päällä oleva tuntuu samalta kuin Konadin original leimasin. Valkealla päällä oleva on samanlainen nahkea kuin MagnoNailsin XL stampperi. Näistä kahdesta valkea on mielestäni parempi ja siihen kuvio tarttuu hieman helpommin. 
Mukana tulevat scraperit ovat hyviä myöskin, isompi parempi, kaapii hyvin, pienempi meinaa viedä liikaa lakkaa mennessään. Mutta nämähän ovat aina makuasioita :)^Cesars XL ja Konad original stamper.^Cesars XL ja MagnoNails XL stamper.

Leimasimet maksavat 5,50 e / kpl ja XL laatat 14,90 e. Edullista verrattuna MagnoNailsiin :D

Testin tulokset, lakka Color Club Antiquated, leimat Konad lakalla, laatat XL I ja K.

XL laattoja sekä leimasimia pääset tutkimaan klikkaamalla tätä!

Miltä nämä uutuudet kuulostavat, eikö olekin huippua että XL laattoja sekä XL stamppereita saa nyt suomesta! Hurraa pitkäkyntiset, pyyntömme on kuultu :)

11 kommenttia

 1. Eilen tilasin Cesarsilta yhden XL-laatan ja tuon valkopäisen XL-leimasimen. Halusin vartavasten semmoisen tahmaisen kapistuksen, en arvannut että ne on värin lisäksi myös tuntumaltaan erilaisia, joten kävipä tuuri että valkkasin tuon valkoisen! :)

  VastaaPoista
 2. milipili: Kiitos, olen ihastellut koko päivän näitä kynsiä :)

  Sanna: Hyvin olet valinnut :) tahmainen on tosi hyvä leimaamiseen mutta taisi olla niin että normaaliin tarttuvat frost lakat helpommin, joskus on ollut hankaluuksia leimata tahmaisella stampperilla ja frost lakalla.

  VastaaPoista
 3. Voi ITKU! Ehdin ennen tämän näkemistä tilata tuon punapäisen, kun mua on MagnoNailsin leimasimessa harmittanut se miten hankala siitä on nähdä valkeaa lakkaa. Luulin, että toi punainenkin ois sellainen pehmeäpäinen :( Pystyykö sillä leimaamaan painamalla vai pitääkö tehdä pyöräytys kuten Konadin stamperilla? :/

  VastaaPoista
 4. Papu: Pitää tehdä pyöräytys, on sen verran kovempi verrattuna valkeaan :)

  VastaaPoista
 5. Hommasin tuon valkoisen. En saa kunnon kuviota siihen. Voii...mitä pitää tehdä? Viilasin sitä..eei

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile viilata taikasienellä. Tai putsata asetonilla :)

   Poista
 6. Kynsilakan poistoaineella (xtra) putsasin, mutta ei eroa. Taikasientä ei ole. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. X-tra ei ole hirmu hyvää, ei putsaa kunnolla. Kokeile Miramea ja taikasieniä saa ihan kaupasta, ei ne kalliita ole :)

   Poista
 7. Taikasienestä en ole kuullutkaan, mutta voihan sitä kokeilla. Oletko sinä putsannut uudet leimasimet sillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtä leimasinta pyyhin taikasienellä kun mikään muu ei auttanut. Heti rupesi leimaamaan :) mutta en käsittele uusia leimasimia mitenkään, en ikinä viilaa, ei ole ollut tarvetta. Joskus pyyhin asetonilla jos ei tartu ja Clear Jelly Stamperia pyyhin teippirullaan jos ei ala tarttumaan :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥