tiistai 22. toukokuuta 2012

Pirouette My Whistle

Tänään kynsillä OPI lakkoja. Halusin laittaa jonkun lakan päälle Pirouette My Whistle glitterlakkaa. Päädyin sitten harmaaseen French Quarter For Your Thoughts väriin. Se on sellainen kiva harmaa joka peittää jo kahdella kerroksella.Mun mielestä kynsistä tuli tyylikkäät ja joka tilanteeseen sopivat :)Ja oikeasti olen nyt todella ylpeä itsestäni. Olen tämän vuoden puolella pienentänyt lakkakokoelmaani varmaan melkein sadalla lakalla! Enkä ole ostanut uusia niin usein. 


Oikeastaan sanonkin että on hyvä ettei nettikaupoista saa enää niin helposti tilattua. Koska jos haluaa yhden tai pari lakkaa niin samahan se olisi aina tilata loput 4 muutakin samoilla posteilla. Siksi niitä lakkoja on niin tuhottomasti liikaa!


Nyt jos haluan 1 tai 2 lakkaa niin ostan ne yksittäisinä eBaystä. Lähiaikoina on tullut taas niin paljon virheostoksia tai sitten olen tullut ronkeliksi. Mutta Anyway, olen aika ylpeä itsestäni :) en ole meikkejäkään kamalasti ostellut, siitä on yli puoli vuotta kun olen MAC kosmetiikkaa tilannut Beautyn kautta enkä ole paljoa ostellut huvikseni tai ainakaan läheskään niin paljoa kuin ennen. Liekkö tämäkin sitä 30 kriisiä mutta positiivinen kriisi joka tapauksessa.


Eikä nyt tarkoita sitä että lopetan bloggaamista, ei missään nimessä. Mutta pienelle kesätauolle jään parin viikon sisällä koska MULLA ALKAA KESÄLOMA!!!!!!!!! 

8 kommenttia

 1. Mitä toi tarkottaa, ettei saa enää niin helposti tilattua? :o Mulla on hetki mennyt siitä ku ite viimeks tilasin ni taidan olla vähän kujalla... Onko niihin tullut jotain rajoitteita?

  VastaaPoista
 2. Hullun pitkät kynnet siulla o: Eikö oo vaikeaa ns elää tuollaisissa kynsissä ? :D Mutta tuollaisiin kynsiin saa kyllä niin paljon enemmän kaikkia kuvioita yms....

  VastaaPoista
 3. Tuon lakan poistaminen oli jotenkin harvinaisen tuskallista :D mutta kai sen kestää, lakka oli kuitenkin sen verran nätti!

  VastaaPoista
 4. Todella tyylikäs lakkaus :) Ja hauskaa kesälomaa! Toivottavasti ilmat olisivat hyviä.

  VastaaPoista
 5. Maija: Ei kun 8ty8 ja H2T eivät enää myy OPIa :)

  Runotyttö: Kiitos :) pidän näin pitkistä ja oikeastaan nämä kuvat ovat parin viikon takaa ja nykyhetkellä kynnet ovat vielä pidemmät :) myönnän että alkaa olemaan vaikeata mutta on ne näyttävät ;)

  Annika: Kiitos :)

  Anonyymi: Kiitos, tämä ei ole edes pahimmasta päästä!

  Kätsy Kissa: Kiitos :)

  VastaaPoista
 6. Opin glitteri on ihana ja käy moneen lakkaukseen, mutta pitkissä kynsissä se tulee hienommin esille.

  VastaaPoista
 7. milipili: Kiitos, kyllä se on ihana :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥