torstai 3. toukokuuta 2012

Marketti Teemaviikko - Armeijassa

IsaDora In The Army + Nfu Oh 61 nimettömässäTästä army vihreästä tykkään erityisen paljon. Tämä on tyylikäs, sopivan tumma ja levittyy hyvin. Taisin laittaa 2 kerrosta. Tällä hetkellä minulla on muistaakseni 2 IsaDoran lakkaa. Kyllä tulee käytettyä, jotenkin tämä väri viehättää minua erityisesti, onko kellään muulla tätä, tykkäättekö yhtä paljon kuin minä?


12 kommenttia

 1. Ai IsaDora on markettilakkaa? Huhhuh. Eli sitten varmaan O.P.I ja China Glazekin on, kun niitä saa marketista?

  VastaaPoista
 2. ^Ai China Glazea ja OPIa saa Prismasta?? Enpä ole kuullutkaan ennen :DD Prisma = marketti = IsaDora. Selektiivinen lakka = erikoisliikkeet = OPI/China Glaze.
  IsaDora on markettisarja kuten Lumene tms.

  VastaaPoista
 3. Mun mielestäni IsaDora menee kyl siihen "markettilakka"-kategoriaan, mutta mistä Prismasta saa Goshin tuotteita? Ainakaan mun kotikaupungissa niitä ei saa kuin Stockalta, edes Sokos ei taida myydä niitä, joten en laittaisi niitä "markettilakka"-kategoriaan, myyhän Sokos ja Stocka OPIn jne lakkojakin, jotka selkeästi ei ole "markettilakkoja" :)

  VastaaPoista
 4. Goshia esimerkiksi ei minun mielestäni saa Prismasta, vaan Emotioneista ym, onko se marketti?

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä kuin eka kommentoija, tää nyt ei oikeen tunnu "marketti"viikolta... Ainoastaan nuo luomivärit ovat olleet mielestäni oikeasti markettikamaa.

  VastaaPoista
 6. IsaDoran lakat on mun mielestä parhaita, kuivuu nopeesti ja levittyy hyvin ja suti on paras :) OPI:n lakoissa se koostumus ja levittyvyys vaihtelee niin paljon, jotkut on hyviä ja jotkut ihan surkeita ja saa levittää 4 kerrosta että peittää lyhyetkin kynnet. :D

  VastaaPoista
 7. kr: Gosh on halpissarja niin luokittelen sen markettituotteeksi ( eli pulituotteeksi ). En mä tiedä saako Goshia Prismasta, ei kai? Sokos myy Goshia.

  Anonyymi: Ei se ole marketti mutta Gosh on pulisarja = markettisarja eli halpiskamaa :)

  Anonyymi: Sori jos ei miellytä, ei ole pakko lukea. Minä luokittelen halpissarjat markettikamaksi ja kalliimmat selektiivisiksi. Joku muu voi luokitella eri tavalla ja se ei ole minun murhe :)

  Sweetie: Heh, mä olen taas päinvastaista mieltä, IsaDoran suti on huono. Toki kaikissa sarjoissa on huteja ja hyviä mutta kyllä mä luokittelen OPIn sata kertaa paremmaksi ja arvostetummaksi kuin IsaDoran :) makuasioita.

  VastaaPoista
 8. Siis mitä ihmettä,mistä näitä anonyymejä riittää???

  VastaaPoista
 9. ^Kyllä Anonyymejä riittää kun on haukkumisen aihetta, eihän sitä kukaan uskalla omalla nimellä sanoa mielipidettään...kaikki positiivinen kyllä tulee omalla nimellä aina :D

  VastaaPoista
 10. Mä en nyt ymmärrä millä perusteella Gosh on PULISARJA? Suhteellisen kallis lakka, 8 euroa kuitenkin. Sally Hanseniakin saa "marketeista", mutta on se aika kallista. Millä perusteella sinä luokittelet mikä on pulisarja? Et ole mikään kaikkivaltias.

  VastaaPoista
 11. Olen lukenut jo aika pitkään blogiasi, mutaa nyt rupesi hiukan ärsyttämään tämä sinun luokittelusi. Gosh=halpa lakka. O.P.I joka on vain vähän kalliimpi, on sitten yhtäkkiä hirvittävän laadukas ja upea tuotemerkki? Totta kai sinun pitää kehua kaikkea, mitä kynsikaupat sinulle ilmaiseksi antavat. Vähän perspektiiviä.

  VastaaPoista
 12. Anonyymi: En olekaan mutta saanhan mä luokitella lakat miten haluan. Jos jollain sarjalla on halpa imago niin luokittelen sen halvempiin merkkeihin ;)

  Anonyymi: Minun ei ole pakko kehua kaikkea mitä saan ilmaiseksi. En ole kehunut Wet`n`wild sarjaakaan jota sain ilmaiseksi ;) olen vaan huomannut että kallis on parempaa, sehän on mun mielipide. Ja jos on rahaa niin sijoitan sen laadukkaampaan tavaraan ja tämä ei siis tarkoittanut nyt sitä että on rahaa kuin roskaa. Mutta jos on 20 e ja mietin sijoitanko sen kalliiseen hyvään lakkaan vai halpaan kuraan niin vastaus lienee selvä :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥