perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pääsiäiskynnet

Pitäähän ne pääsiäiskynnet olla! Ensin meinasin maalata munia kynnelle mutta laiskotti. Ehkä joku toinen kerta, voihan niistä tehdä muuten vaan keväiset sitten.Valitsin näihin kaksi pastellin väristä cremelakkaa. Vaaleanpunainen China Glaze Second-Hand Silk ja keltainen China Glaze Lemon Fizz. Leimat halusin tehdä kirkkailla lakoilla, pinkillä ja keltsillä tietenkin, ne siis Color Club Poptastic ja Color Club Almost Famous. Käytin myös mustaa Konad lakkaa.
Leimaukset Konad s10 ( tipu ), Konad m83 ( sydämmet ) ja Konad m78 ( kiekura ).Tällä kertaa oli vähän vaikeuksia leimata, musta Konad lakkani oli ihan lopussa ja sillä oli hankala leimata, lakkaa tuli aina liian vähän ja ei tarttunut kunnolla...mutta kivathan näistä tuli siitä huolimatta. Kivaa Pääsiäistä kaikille!

8 kommenttia

 1. Onpa kivat kynnet! :)

  Ja sitten jotain randomia joka ei liity tähän postaukseen, mutta kuinka paljon Macin huulipunat maksavat stockalla ja onko sinulla jotain kokemusta sävyistä Hue, Creme cup tai Angel ja jos on mitä pidät? Olen siis aikomassa ostaa ensimmäisen macin tuotteen, joka olisi nuden pinkki huulipuna. :))

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Kivaa Pääsiäistä myös sinne! :)

  VastaaPoista
 3. Pinja: Kiitos :) mulla on kokemusta Huesta joka on ihana vaaleanpunainen nude jossa on hyvä koostumus. Hue on aivan ihana sävy jota pitäisi ostaakin uusi. Creme cup mulla on ollut mutta taisi olla liian tumma nudeksi tai en tykännyt koostumuksesta/hohdosta joten annoin kaverille. Angelia en ole kokeillut. Varmaan alle 20 e maksvat, tarkkaan en muista :)

  SHF: Kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Vooi! Nää on tosi söpöt (: pitäs itekkkii tehä pääsiäiskynnet: D

  VastaaPoista
 5. Hyvää pääsiäistä! :) Mun pääsiäiskynnet ovat keltaiset höystetynä mustalla cracklella :P

  VastaaPoista
 6. Ei oo totta mitä yksityiskohtia! Söpöt pääsiäiskynnet. :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥