maanantai 30. huhtikuuta 2012

Marketti Teemaviikko - Daring

Tänään meikki Lumene Natural Code sarjan triolla Daring.

Daring paletissa on 3 väriä; lämmin ruskea, lime ja turkoosi. Olen aiemmin pettynyt tähän palettiin koska värit eivät erottuneet ja meikki kului päivän aikana pois...ei minulle ikinä käy niin että silmämeikki kulahtaa pois mutta Daring teki sen. 
Tämä oli sitten aika pitkään käyttämättä mutta sitten tein meikin Sannin ohjetta mukaillen.Tässä pohjustin luomen Smashbox Photo Finish Lid Primerillä.
 Sen päälle MAC Paint Pot Pharaoh. 
Pharaohin päälle paletin lime. Limen yläpuolelle lämmin ruskea. Häivytin niitä MSCHIC Surf sävyllä. Alaluomelle rajaus Urban Decay 24/7 kynällä Electric. Kynärajauksen päälle paletin turkoosi. Yläluomen musta rajaus Prestige eyeliner ja ripsiväri Dior Iconic.
Eli pienillä pohjustuksilla paletin värit saa erottumaan mutta ilman pohjustusta en lähtisi yrittämään. Jos siis haluaa jotain väriä luomelle ;)Ihan kelpo paletti muuten, ei parhaita LNC trioja koska lämmin ruskea ei sovi palettiin yhtään eikä sillä saa varjostuksia aikaan. Se on koostumukseltaan huonompi, helposti pöllyävä ja väri katoaa luomelta aika äkkiä. Lime ja turkoosi puolestaan ovat parempia ja näyttävämpiä värejä :)


Miltä tuleva Teemaviikko kuulostaa?


Muoks. Ai että ärsyttää tämä Bloggerin ajastus kun ei toimi....

9 kommenttia

 1. Tämä teemaviikkohan kuulostaa kivalta! :)

  VastaaPoista
 2. Marketti-teemaviikko kuulosti ensin siltä, että teet meikkejä markettien logojen väreillä. Sitten hoksasin... ;) Mutta joo, varsin hyvä idea, odotan innolla postauksia.

  VastaaPoista
 3. aika outoa, ettei toimi, mutta silti näyttää julkaisuaijaksi 6.00. ei näytä olevan bloggerissa juuri järkeä!

  VastaaPoista
 4. Kiki: Kiva :)

  Anna Gramm: Hih :D

  Anonyymi: Eipä niin, olin ajastanut tämä kuudeksi mutta kun tulin töistä niin eipä ollut julkaissut :(

  VastaaPoista
 5. Bloggerissahan on oletuksena tyynenmerenaika, niin kannattaa tarkistaa että siellä asetuksissa on se Helsingin aika valittuna, muuten menee väärin nuo ajat! :)

  VastaaPoista
 6. ^Helsingin aika on valittuna kuten aina ennenkin...mutta silti ei julkaise :(

  VastaaPoista
 7. Mukava viikko varmasti tulossa! Ja hieno meikki :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥